Pronájem kanceláře, Praha - Staré Město, Revoluční, 384 m2 (ID: 3508042)

Revoluční, Praha 1 - Staré Město

168 994 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Prostorné kanceláře s terasou v centru Prahy k pronájmu.

Pronajmeme moderně zařízené kancelářské prostory přímo v centru Prahy. Nachází se vedle Paláce Kotva a v blízkosti obchodního centra Palladium. Jedná se o postoupení nájemní smlouvy uzavřené do 30.6.2028.

Kanceláře jsou v 6. patře s výtahem. U vchodu je nyní přistavena recepce a prostor pro usazení. Za recepcí leží místnost ideální jako zasedací místnost. Z jedné strany jsou světlé otevřené pracovní prostory. Využívány jsou jako open space, lze je ale přizpůsobit dle činnosti organizace. Na druhé straně patra jsou pak čtyři uzavřené kanceláře. Vhodné jsou pro klidné pracovní prostředí nebo jako menší zasedací místnost. Vybavení je po domluvě možné přenechat nájemci k užívání.

Součástí prostor je vybavená kuchyňka se sezením. Odtud je vstup na terasu s výhledem na Náměstí republiky a Letnou. Výměra terasy je 78,2 m2.

Kanceláře mají certifikaci BREEAM Very Good. Jsou klimatizovány a mají vysoká okna, která je prosvětlují.

Předností kanceláří je bezesporu jejich výborná dostupnost. Několik kroků je nejen stanice metra B a tramvajových zastávek, ale také vlakové nádraží. K dispozici jsou dále parkovací místa v obchodním domě Kotva.

Vstup je z kryté pasáže Paláce Kotva. V přízemí funguje denní recepce, která zajišťuje bezpečnost a hladký provoz. V budově jsou dva výtahy. Správa budovy dále zajišťuje úklid společných prostor, pravidelnou údržbu a je k dispozici pro rychlé řešení případných oprav nebo technických obtíží.

Okolí disponuje širokou škálou služeb. V těsné blízkosti leží obchodní domy Palladium a Kotva a Burzovní palác. Své služby zde nabízí pobočky bank, pošty, maloobchody, sportovní centrum YMCA a jiné. Bohatá je i nabídka stravovacích služeb. Současně je blízko historické centrum Staroměstského náměstí, Dvořákovo nábřeží a Letná.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte mne pro bližší informace. Prohlídky jsou možné po domluvě.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH.

Parametry nemovitosti

Cena
168 994 Kč /za měsíc
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Revoluční, Praha 1 - Staré Město
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
384 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MojePole.cz

Revoluční 1003/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Maxim Kačor

Maxim Kačor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu