Prodej rodinného domu, Hostomice, 150 m2 (ID: 3508486)

Hostomice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hostomicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 4+1 s terasou. K domu náleží pečlivě udržovaná zahrada s bazénem, která poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro odpočinek. Pro milovníky aut jsou k dispozici 3 řadové garáže s přístupem ze zadní části zahrady a navíc kryté stání o rozměru š 3,4 m x v 3,5 m, d 10,9 m, které pojme 2-3 vozidla. Na pozemku je vlastní studna s čerpadlem s možností využití jak k zalévání zahrady, tak s možností využití pro splachování toalety. Na zahradě a v řadových garážích je vyvedena elektřina a to včetně 380V.
Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, přičemž klíčovou úpravou byla izolace obvodového zdiva, což zajišťuje, že interiér zůstává suchý, bez známek plísní nebo vlhkosti. Mezi další významné zlepšení patří zateplení, výměna oken a rekonstrukce střechy, což vše přispívá k vyššímu komfortu bydlení a energetické efektivitě. V domě je instalován nový plynový kondenzační kotel avšak je možnost topit i krbovými kamny. Měsíční náklady jsou velice nízké: elektřina 1730Kč, plyn 2200Kč, vodné a stočné 1500Kč.
Přízemí domu tvoří rozsáhlá chodba, která vede do prostorné kuchyně, obývacího pokoje s dostatkem denního světla, technické místnosti a toalety. Zde se také nachází vstup do sklepa, který nabízí další úložný prostor. První patro je věnováno soukromé zóně s dvěma dětskými pokoji, ložnicí s přístupem na terasu, která slouží jako ideální místo pro relaxaci, dále koupelnou a samostatnou toaletou.
Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s možností aktivního odpočinku v soukromí vlastní zahrady. Tři řadové garáže by mohly posloužit i automechanikovi, který by chtěl mít dílnu v blízkosti domu.
Obec Hostomice se nachází v dojezdové vzdálenosti 5min od města Bílina a 10min od města Teplice a obsahuje základní občanskou vybavenost.
Štítek energetické náročnosti budovy zatím není vyhotoven, proto uvádíme třídu G. Nenechte si ujít tuto nabídku a kontaktujte makléře ještě dnes.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Hostomice
ID
1231
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
447 m2
Plocha zahrady
138 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Štěrková
Telekomunikace
Telefon, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Ferenc

Bc. Lukáš Ferenc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hostomicích (okr. Teplice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu