Prodej bytu 1+kk, Praha - Nusle, Na Topolce, 27 m2 (ID: 3508759)

Na Topolce, Praha 4 - Nusle

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Stranou rušnému centru, a přesto s Prahou jako na dlani. Vyšehrad je místo, kde se psala historie hlavního města, je plné přírody, láká na úchvatné výhledy na řeku Vltavu a všechny zásadní pražské památky.

 

A právě tady, v klidné ulici naproti parku a nedaleko historického areálu Vyšehrad, vzniká Residence Topolka. Pětipodlažní dům s výtahem a bezbariérovým přístupem, který i po kompletní rekonstrukci svou architekturou citlivě zapadá do původní zástavby.


V Residenci Topolka naleznete také příjemný byt 1+kk o rozloze 27,39 m2. Dispozici bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíň a koupelna s toaletou. Samozřejmostí je použití velmi kvalitních materiálů i vybavení. K tomuto bytu je možné zakoupit sklep a pronajmout si parkovací stání.


Všechny byty mají již ve standardu podlahové vytápění a hliníková okna s trojskly, od druhého podlaží výše bude součástí jednotek také klimatizace, většinu oken do ulice pak doplní exteriérové žaluzie. Pro koupelny je připravena sanita od Villeroy & Boch, na podlahy dřevěná prkna či vinyl. Zdrojem tepla pro celý bytový dům bude tepelné čerpadlo.

 

Metro i tramvaj jsou odtud jen pár minut, přesto přímo zde najdete dokonalý klid. Kdybyste však zatoužili po víru velkoměsta, v centru, na náplavce, na Výtoni či ve Žlutých lázních jste za chviličku. Navíc i přímo v areálu Vyšehradu se odehrávají koncerty, divadelní představení nebo výstavy.

 

Projekt bude dokončen na konci roku 2024. Nezmeškejte možnost bydlet na jednom z nejvýznamnějších i nejpůvabnějších míst v Česku.


Použité interiérové vizualizace jsou ilustrativní a zobrazují různé byty z projektu.

Parametry bytu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Na Topolce, Praha 4 - Nusle
ID
528191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
27 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu