Prodej bytu 3+kk, Praha - Holešovice, Dělnická, 91 m2

Dělnická, Praha 7, Holešovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji výjimečný byt 3+kk v novostavbě cihlového domu, který je umístěný ve vnitrobloku ulice Dělnická na území Prahy 7.
Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží z celkových 4 a přístup do něj je bezbariérový. Celková obytná plocha čítá 86 m2 a ze všech místností je umožněn posuvnými dveřmi vstup na terasu o ploše 21 m2, a dále na travnatou plochu s možností venkovního posezení na oploceném prostoru.
Vnitřní dispozice zahrnují světlý a prostorný obývací pokoj, který je spojený s jídelnou a kuchyňským koutem, dva pokoje s možností vstupu na terasu a oddělenou koupelnu a sociální zařízení. K bytu náleží uzavřená a uzamykatelná sklepní kóje o velikosti 5m2 a jedno parkovací místo v podzemní garáži za cenu 1800 Kč měsíčně. Finanční náklady spojené s užíváním bytu činí cca 8500,- Kč za měsíc.
Díky citlivě zvolené architektuře, použitým materiálům při výstavbě, netradičnímu umístění domu a celkové atmosféře okolí odděleného od ruchu velkoměsta, je tento byt oázou klidného bydlení a poskytuje maximum soukromí při každodenních činnostech i relaxaci a odpočinku.
Byt je ideální pro ty zájemce, kteří hledají ojedinělé bydlení na dosah centra města s vysokým standardem a jistotou nerušeného klidu.
V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit a poskytneme Vám maximální servis při zprostředkování koupě této nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Dělnická, Praha 7, Holešovice
ID
LK147684
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
91 m2
Patro
1. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martin Václavík

Ing. Martin Václavík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu