Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Krásná, 119241 m2

Krásná pod Lysou Horou

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Krásné

Informace k pozemku

V malebné obci Krásná na Frýdecko-Místecku, si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi soubor nemovitostí skládající se z rozsáhlých pozemků, budov a komerčního projektu - lyžařská sjezdovka.
Tato nabídka je skutečně jedinečná s širokým potenciálem využití.

Samotné pozemky mají celkovou plochu 119.241 m² a skládají se dle územního plánu z různých ploch využití. Převládají zde plochy TI (technické infrastruktury), SV (smíšené obytné venkovské), RN (plochy rekreace na plochách přírodního charakteru) a plochy DS (plochy dopravní infrastruktury). Využití těchto ploch dle územního plánu naleznete mezi fotkami této nabídky.

Co se týče inženýrských sítí, tak budovy jsou napojeny na elektřinu. Voda je řešena ze studny, potoku protékajícím krajem pozemku a vodního rezervoáru.
Nalezneme zde starší budovu určenou svým stavem k celkové rekonstrukci nebo demolici. Za touto budovou se nachází připravená základová deska.
Menší chatka je svým stavem vhodná k okamžitému užívání. Uvnitř nalezneme velkou společenskou místnost, nahoře je prostor pro spaní. Sociální zařízení u chatky je z boční části chatky vlastním vchodem (WC a sprcha).

Obrovský potenciál má také funkční lyžařská sjezdovka kterou lze využívat komerčně, nebo také pro osobní zimní radovánky. V případě zájmu je možno prodat s kompletním vybavením pro její provoz (rolba, sněžný skútr).

Obec Krásná se nachází v kotlině říčky Mohelnice v nadmořské výšce 520 m.n.m.
Nad obcí se na okraji jejího katastru tyčí vrchol Lysé hory - nejvyšší horou Beskyd, na který též z obce vede silnice.
Lokalita ve které se obec nachází je hojně navštěvovaná turisty pro její krásnou a čistou přírodu. Bydlení je zde velice příjemné a klidné.

Pro více informací o této nabídce se nám neváhejte ozvat a budeme se těšit na společnou prohlídku!

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Krásná pod Lysou Horou
ID
4769
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
119241 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Malíř

Petr Malíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Krásné (okr. Frýdek-Místek)?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu