Dražba rodinného domu, Nosálov, 285 m2 (ID: 3511267)

Nosálov

1 813 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)

Prémioví partneři v Nosálově

Úklidové služby

Informace k domu

Předmět dražby, rodinný dům, je samostatný objekt. Stavba má 2 nadzemní podlaží. Dům je pravděpodobně částečně podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví.
Základy má betonové izolované (přístavba kuchyně) a základy kamenné a typ konstrukce objektu – kombinovaná roubená se zdivem, doplněným kamenem, přístavba stěnový systém THERMOMUR. Tloušťka obvodové konstrukce činí 25-30 cm. Stropy jsou keramickobetonové a dřevěné trámové, střecha je sedlová, pultová, krytina je Beronit šablony a klempířské prvky jsou pozinkované, plechové. Vnější omítky jsou vápenocementové a zateplení pláště není provedeno.
Objekt byl postaven odhadem v roce 1900.

Objekt prošel několika rekonstrukcemi a modernizacemi až do dnešní podoby. Poslední významná rekonstrukce byla pravděpodobně v roce 1998, kdy byla provedena výstavba kuchyně, vyměněna střešní krytina a byly pravděpodobně zrekonstruovány vnitřní prostory.

Vady rodinného domu:
střecha: bez vad, v jedné části poškozený prvek
okna: zastaralý prvek
zdivo: bez vad

Stav objektu lze charakterizovat jako před rekonstrukcí.

Dispozice rodinného domu je atypická. Oceňovaná nemovitost byla využívána jako restaurační zařízení s částečným ubytováním. V současné domě není v objektu podnikatelská činnost provozována a zpracovateli posudku není zřejmé vnitřní uspořádání nemovitosti. Komplex budov sestává z hlavní obytné části č.p.10, bývalého špýcharu umístěného u uliční čáry a stodoly (oceněny jako příslušenství nemovitosti).

Vnitřní omítky jsou vápenocementové a štukové. Okna jsou špaletová, dřevěná jednoduchá. Kuchyňské vybavení nezjištěno. Vybavení koupelny, toalety, dále interiérové dveře, zárubně, osvětlovací techniku nebylo možné zjistit. Vchodové dveře jsou dřevěné.

Elektrické rozvody v domě - nezjištěno: předpoklad 230 V a 400V a je dodávána z rozvodné sítě. Zdrojem vody pravděpodobně vodovod. Svod splašků je řešen nejspíše jímkou/ septikem. Zemní plyn není zaveden. Vytápění zajišťuje pravděpodobně kotel na tuhá paliva, topná tělesa a ohřev vody nezjištěn.

Na předmětu dražby vázne věcné břemeno užívání a věcné břemeno bytu. Toto věcné břemeno dražbou nezaniká.

Parametry domu

Cena
1 813 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Nosálov
ID
212E48423S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
285 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
4505 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956/24, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Nosálově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu