Prodej rodinného domu, Březník, 261 m2

Březník

8 387 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 970 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Březníku

Informace k domu

Atraktivní investiční příležitost!
Hledáte bydlení s rozsáhlými pozemky nebo chcete zkombinovat bydlení a podnikání pod jednou střechou? Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej nemovitostí v centru obce Březník, které tvoří jednotný celek nebo lze rozdělit a využívat nezávisle na sobě.

Rodinný dům - jde o dvoupodlažní podsklepený RD z roku 1977 o výměře 209m2, který tvoří hlavní dominantní část. V 1.NP je bytová jednotka o dispozici 3+1, v 2.NP jsou samostatné 2 pokoje + navazující půdní prostor v rámci jednoho podlaží a balkón. Konstrukce jsou zděné, obvodové zdivo je z plných cihel, stropní konstrukce hurdiskové, v podkroví dřevěné trámové, okna izolační dvojskla. Součástí sklepu je garáž + technické místnosti. Exteriér a konstrukce nemovitosti jsou zachovalé, interiér odpovídá svému stáří, ale nabízí velkorysé bydlení. V přiložené fotogalerii máte možnost se podívat na možné vizualizace budoucího stavu.

Další součástí prodeje je jednopodlažní (původní) dům o výměře 52m2, který navazuje v úrovni 1.PP na stávající rodinný dům. Využití – bydlení, skladování, drobná řemeslná výroba. V této nemovitosti jsou rozvody veškerých sítí. Přístup do vnitrobloku je zajištěn samostatným a velkým průjezdem.

Další součástí prodeje je hospodářské stavení (stodola) cca 216m2, v rámci stávajícího využití je nemovitost zachovalá bez nutnosti rekonstrukcí. Součástí stavení je i zděná místnost určená pro skladování a v minulosti určeno i pro bydlení. Nemovitost může být součástí celku, ale lze využívat i samostatně. Přístup ke stodole je samostatný, z veřejně přístupné komunikace ve vlastnictví obce. V rámci budoucího využití lze využít i jako samostatný stavební pozemek, případně majetkově a geodeticky oddělit od stávajícího RD.

Poslední část prodeje tvoří lukrativní soubor pozemků, které jsou v územním plánu určené k bydlení. Aktuálně jsou pozemky využívané jako zahrada a jsou na nich vysázené ovocné stromy. Jde o rovinatý soubor pozemků v katastru nemovitostí evidovaný par. č. 9/2, 9/1.

Nemovitost využívá užitkové vody z přilehlé studně za minimální náklady a dům je napojen na plyn (kotel na plyn nebo tuhá paliva), elektro, vodu, odpady – čistička odpadních vod. Vytápění je teplovodní s otopnými tělesy.

V obci je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchod, sportovní oddíl, spolky, aj). Obec Březník se nachází 5km od Náměště nad Oslavou, 24 km od Třebíče a jízdou autem 35m do Brna.

Dům lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám pomůžeme vyřídit

Parametry domu

Cena
8 387 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Březník
ID
00202
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
261 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3786 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Vetchý

Ing. Pavel Vetchý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu