Pronájem bytu 2+kk, Praha - Libeň, V zahradách, 52 m2 (ID: 3511601)

V zahradách, Praha - Libeň, Praha 8

20 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu byt o velikosti 2+kk, který se nachází v 6. podlaží cihlového domu v dobře dostupné a žádané lokalitě Prahy 8 - Libeň, ulice V Zahradách.
Tento útulný a moderní byt o celkové ploše 44m2 s přidaným bonusem 8m2 terasy je ideálním místem pro ty, kteří hledají spojení luxusu a komfortu.

Světlý obývací pokoj je skvěle propojen s novou, moderní kuchyňskou linkou. Ta je vybavena špičkovými vestavěnými spotřebiči včetně elektrické trouby, el. varné desky, myčky a lednice s mrazákem. Velkorysý prostor nabízí dostatek úložného místa pro vaše kulinářské vybavení a potřeby. Obývací pokoj svými velkými okny nabízí dostatek přirozeného světla. Z pokoje je vstup přímo na terasu. Druhý pokoj je nenařízený a čeká na vaši kreativitu. Může sloužit jako ložnice nebo pracovna. Koupelna je elegantní a plně vybavena, včetně moderního sprchového koutu, umyvadla se skříňkou a toalety. Okno v koupelně zajišťuje dostatek přirozeného světla a ventilace.

Byt se nachází v žádané lokalitě v blízkosti Proseckých skal a parku Pod Korábem s dostatkem zeleně. V docházkové vzdálenosti je tramvajová zastávka Bulovka nebo Vosmínkových s linkami 24,10,3, které Vás dopraví na metro C - stanice Kobylisy, nebo na Palmovku a dále přímo do centra města. Najdete zde i základní a mateřské školy, jako například ZŠ B. Hrabala, MŠ Kačenka. V okolí domu je několik obchodů s potravinami, více nákupních možností naleznete na Palmovce.
Byt je určený výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování ihned. Doporučuji osobní prohlídku. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na další postupu a termínu prohlídky.

Parametry bytu

Cena
20 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
V zahradách, Praha - Libeň, Praha 8
ID
02095
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu