Prodej bytu 3+kk, Horoměřice, T. G. Masaryka, 100 m2 (ID: 3512003)

T. G. Masaryka, Horoměřice

9 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 321 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Představuji k prodeji pěkný prostorný byt o výměře 100,2 m2 a dispozici 3+kk ve 3. patře cihlového domu na adrese T. G. Masaryka 907, Horoměřice, okres Praha západ.

Podívejte se na samostatnou stránku bytu: byt-horomerice.cz

Lokalita Horoměřice je skvělá pro bydlení. Nachází se na severozápadním okraji Prahy a je zde bohatá občanská vybavenost: obchody, pošta, sportoviště, restaurace, wellness, základní a mateřská škola... Velmi blízko je spojení na dálnici D7 (5 min), na letiště (8 min). Autobusem je to 11 min na stanici metra A - Bořislavka. Blízko je to i do lesů kolem Kopaninského potoka a do přírodního parku Šárka - Lysolaje.

Dům, ve kterém se byt nachází byl postaven v roce 2009 v rámci výstavby bytových domů na severním okraji obce. Konstrukce domu je smíšená, zdivo je z cihel. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěné místní plynovou kotelnou umístěnou v přízemí domu, v jednotlivých místnostech bytu jsou radiátory. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. Dole v domě je i společná kolárna.

Dispozice bytu je 3+kk. Pokoje jsou se samostatnými vchody, neprůchozí. Vedle kuchyně je i prostorná komora, kde jsou umístěny pračka a sušička. Dominantou bytu je velký obývací pokoj propojený s jídelním prostorem a kuchyní. Takto vzniká prostor o výměře 44 m2. Další 2 pokoje jsou o výměrách: ložnice 16 m2 a dětský pokoj 11 m2. Velkou výhodou jsou 3 prostorné vestavěné skříně, 2 v předsíni a 1 v prostoru před ložnicí.
Okna v bytě jsou plastová a jsou vybavena žaluziemi. Na střešních oknech jsou předokenní rolety (v kuchyni na dálkové ovládání) a v pokojích i vnitřní zatemňovací rolety. V prostoru jídelního koutu je umístěna designová klimatizační jednotka zn. Toshiba.
V obývacím pokoji a v ložnici je datový rozvod, televize je napojena na společnou anténu.

K bytu patří jedno vyhrazené parkovací stání, které je přímo před vchodem do domu.

Byt se prodává částečně zařízený. Kuchyňská linka se spotřebiči (digestoř, varná deska, myčka), gauč a vestavěné skříně jsou součástí ceny bytu.

Pro koupi bytu zajišťuji kompletní realitní a právní servis, včetně zajištění financování hypotečním úvěrem.
Kontaktujte mě, prosím, pro prohlídku:
Jan Štěpánek
TAURUM reality

Parametry bytu

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
T. G. Masaryka, Horoměřice
ID
240045
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu