Prodej pozemku pro bydlení, Dobřichovice, 815 m2 (ID: 3513327)

Dobřichovice

6 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 169 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Dobřichovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pozemek, na kterém můžete hned začít připravovat projekt pro svůj vysněný dům. V této krásné části Dobřichovic, kterou protíná cyklostezka do Prahy na jednu stranu nebo směrem ke Karlštejnu na druhou stranu, na dosah přírody, asi 15 minut pěšky, do centra města, na vás čeká pozemek o výměře 815 m2. Je kompletně zasíťován - je zde veřejná komunikace, elektřina, plyn, optický kabel pro vysokorychlostní internet, voda a tlaková kanalizace. Na pozemku je možno vystavět rodinný dům o jedné až třech bytových jednotkách. Zastavěná plocha může být až 200 m2 a lze postavit dům o dvou nadzemních podlaží bez podkroví nebo o jednom nadzemním podlaží a jednom podkroví.

Když ve vyhledávači zadáte Regulační plán Dobřichovice - Dlouhý díl, dostanete se na stránky města Dobřichovice, kde najdete všechny potřebné informace o tomto území.

Každých 15 až 20 minut jezdí vlaky do Prahy či do Berouna, zrovna tak autem je dopravní spojení s Prahu či Berounem pohodlné - kolem 30 minut.

Veškeré další otázky Vám rád zodpovím, stačí zavolat či napsat a můžeme se i sejít na místě.

Parametry pozemku

Cena
6 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Dobřichovice
ID
11933
Plocha nemovitosti
815 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Prokeš

Mgr. Martin Prokeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu