Pronájem rodinného domu, Říčany, Široká, 200 m2 (ID: 3513387)

Široká, Říčany

55 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Prémioví partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

S radostí Vám nabízíme k pronájmu nádherně a vkusně zařízený třípodlažní rodinný dům v Říčanech u Prahy. Součástí pronájmu je velmi pěkný komerční prostor v polosuterénu domu. Momentálně je využíván jako ordinace, nicméně dal by se využít například i jako kancelář pro právní služby, konzultace, poradenství atp. Komerční prostor má samostatný vchod, zároveň je propojen schodištěm s přízemím domu. Je zde místnost s čekárnou a recepcí, za ní je další místnost. Z chodby se vstupuje do dalších dvou pokojů a do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Komerční prostor od přízemí domu dělí schodiště s uzamykatelnými dveřmi.

V přízemí domu se nachází předsíň s botníkem, koupelna s toaletou, pračkou a sušičkou a velmi prostorný a světlý obývací pokoj propojený s plně vybaveným kuchyňským koutem. Francouzská okna vedou dále na prosluněnou terasu s posezením v zahradě orientované na jihovýchod. Z přízemí se dá jít dolů po dlážděném schodišti do polosuterénu, a nahoru po dřevěném schodišti do prvního patra. Nahoře je hala se vstupy do pěti místností: dvou ložnic orientovaných na jihovýchod (obě místnosti mají vstup na balkon), do šatny s vestavěnými skříněmi, do místnosti se saunou a sportovním náčiním a do prostorné koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou.

V dolním patře je dlažba, v ložnicích laminátové podlahy, všude je podlahové vytápění. Dům je orientován převážně na jihovýchod, část oken je na severozápad (kuchyně, koupelna, ložnice se saunou). V domě je k dispozici alarm.

Parametry domu

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Široká, Říčany
ID
9106395
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
425 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ALBION REALITY, s.r.o.

Londýnská 730/59, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Barbora Haumerová

Barbora Haumerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu