Prodej bytu 2+kk, Piesendorf, Rakousko, 45 m2 (ID: 3513417)

Piesendorf, Rakousko

6 646 990 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2+kk v malebném středisku Piesendorf v rakouské spolkové zemi Salcbursko. Celý projekt se skládá z 31 jednotek. Tento prostorný apartmán disponuje užitnou plochou 44,77 m2 a nabízí výhledy na hory.

Nemovitost disponuje prostornou ložnicí s koupelnou a plně vybavenou kuchyní a obývacím pokojem. V koupelně jsou použity pouze prvotřídní obklady (můžete si vybrat ze čtyř druhů). Podlahové vytápění, kvalitní dřevo-hliníková okna a i dubové parkety jsou zde samozřejmostí. Velká okna zde poskytují dostatečné množství přirozeného světla. Budova je pokryta kamenem a podkroví je obloženo kvalitním dřevem.

K nemovitosti náleží sklepní prostor a garáž, kterou je možné přikoupit.

Obec Piesendorf-Niedernsill leží v nadmořské výšce 769 metrů, mezi známými středisky Zell am See a Kaprun. Místo je obklopené vysokým pohořím a nabízí úchvatná panoramata. Poprvé byla obec písemně zmíněna už ve 12. století, v roce 1147 pod označením Puessendorf. V Piesendorfu najdete také ohromné ​​množství nejrůznějších zařízení a aktivit. Jen několik minut od městečka začíná ráj pro lyžaře a snowboardisty na Schmittenhöhe.

Vizualizace jsou pouze orientační. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Dokončení apartmánu je plánováno na září 2024.

Parametry bytu

Cena
6 646 990 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Piesendorf, Rakousko
ID
N6909
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu