Prodej pozemku pro bydlení, Kutná Hora, 805 m2 (ID: 3514153)

Kutná Hora, Malín

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte klidné místo pro bydlení v blízkosti Kutné Hory, ale zároveň s dostupnou infrastrukturou a spoustou možností pro volný čas? Pak je Malín ideální volbou pro vás!

Exkluzivně prodáváme jednotlivé stavební parcely, na kterých je možné postavit vždy jeden prostorný rodinný dům.

Doprava: Do Malína se snadno dostanete autem i autobusem z Kutné Hory a dalších okolních měst. V blízkosti se nachází silnice I/38, takže i cesta do Kolína nebo Prahy je rychlá a pohodlná. Vlakové nádraží Kutná Hora je vzdáleno pouhé dva kilometry, zatímco to kolínské jen 10 minut autem.

Obchody a služby: V Malíně naleznete základní obchod s potravinami a útulnou hospůdku. Další obchody, supermarkety, lékárny i školy se nacházejí v Kutné Hoře, která je vzdálená jen 3 km. Např. obchodní zóna s Kauflandem, Albertem a dalšími obchody je 4 minuty autem daleko. Kromě supermarketů zde najdeme i Okay elektro, Deichmann, Pepco, Kik a brzo má přibýt i Lidl. Velký supermarket Tesco je jen o kousíček dál.

Vzdělávání: Pro nejmenší je v Malíně mateřská škola, základní škola a gymnázium se pak nacházejí v Kutné Hoře.

Volný čas: V okolí Malína se nachází mnoho mnoho cest ideálních pro procházky a cyklistiku. Hned za rohem od nabízených parcel nalezneme malínské fotbalové hřiště. A o další vyžití se postará kulturně bohatá Kutná Hora nebo blízký zámek Kačina s jeho pravidelným vinobraním, ale i mnoha dalšími akcemi.

Přípojky sítí přípravuje developer v následujícím rozsahu: elektřina 3x25A, vodovod a kanalizace.

Povodňová zóna č. 2 – nízké riziko povodně.

Enesta Reality s.r.o. je franšízantem společnosti Reality Proradost s.r.o.

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Kutná Hora, Malín
ID
22310
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
805 m2
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martin Zelený

Ing. Martin Zelený

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu