Prodej rodinného domu, Benešov, K Tužince, 44 m2 (ID: 3514590)

K Tužince, Benešov

6 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 265 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Benešově

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji kompletně zařízenou ekonomickou dřevostavbu v krásné přírodě na okraji města Benešov, 30 min. autem od Hl. m. Prahy, s vnitřní užitnou plochou 44 m2 a dispozicí 2+kk, na prostorném pozemku 1564 m2 s již kompletně hotovou projektovou dokumentací na velký rodinný dům s dispozicí 5+kk, která je již schválená stavebním úřadem a lze již okamžitě začít stavět. Tato menší dřevostavba vám pak může sloužit jako dočasné bydlení při stavbě většího domu na pozemku a v budoucnu např. jako separátní bydlení v blízkosti pro děti nebo starší rodiče.
Objekt je ve velice nadstandardním provedení i vybavení a skládá se z prostorné předsíně pro odkládání věcí, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelní částí, ložnice a koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Dům je kompletně zařízený a nevyžaduje žádné další investice, stačí se nastěhovat. Z hlediska energetiky je v pasivním standardu (nízké provozní náklady). Okna a dveře jsou Německé výroby, plastová s trojsklem a díky velkému formátu dávají domu dostatek světla a hezký výhled do okolí. Větrání je zabezpečeno rekuperační jednotkou (zpětné získávaní tepla z odpadního vzduchu). O teplo se vám postarají buď litinová kamna obložená šamotovými cihlami, nebo značková splitová jednotka Daikin, která umí topit i chladit (fungování na principu tepelného čerpadla), nebo elektrické olejové radiátory. V celém domě jsou LED svítidla. Teplá voda je zabezpečena elektrickým bojlerem.
Kuchyň je značky Ikea s myčkou, plynová varná deska, trouba, mikrovlnka, velká lednice Gorenje s mrazákem, digestoř. Koupelna je obložena velkoformátovým kamenným obkladem, sprchový žlábek, WC, umyvadlo, bidetová sprška. V domě je spousta úložného prostoru, skříně končí těsně pod stropem, který je 2,65- 3,12 metrů vysoký.

Pitná voda je z vlastní 40 metrové vrtané studny o průměru 160 mm – kapacita je dostatečná i pro dva domy a je na to i navržena. Voda má vlastní filtraci a zdravou dezinfekci pomocí UV lampy. Odpad je vyřešen pomocí vlastní čističky odpadních vod s řídící jednotkou. Přípojka elektřiny 220/380 V.

Pozemek je celý oplocený s bránou a brankou. Dům je celý nad terénem a prostor pod ním se dá využít jako odkládací prostor. Na pozemku je dále garáž s regály a kotec pro psa. Na západní straně fasády je umístěna rolovací markýza s posezením, nafukovací vířivka pro 4 osoby a u plotu solární sprcha. Nemovitost lze užívat i jako celoroční chatu.

Dům se nachází přímo v Benešově, v severní části. Kolem příroda a soukromí. Zastávka MHD 500 m; Lidl 1,4 km; Kaufland 1,5 km; Náměstí 1,6 km; Nádraží 2,3 km.

Z Benešova je výborná dopravní dostupnost do Prahy vlakem, autobusem, nebo autem. Cesta do Prahy (Chodov) autem 30 min. U nádraží je v Benešově spousta parkovacích míst, nový parkovací dům.

Ráda vás osobně přivítám na prohlídce po předchozí telefonické domluvě.

Parametry domu

Cena
6 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
K Tužince, Benešov
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1564 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Alice Wolf

Strakošová 190/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Alice Wolf

Alice Wolf

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Benešově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu