Prodej bytu 1+kk, Mladá Boleslav, Svatovítská, 50 m2 (ID: 3516595)

Svatovítská, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc

(Cena vč. právních služeb, provize a veškerých poplatků.)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte nemovitost, která by byla vaší startovací nebo naopak chcete do nemovitosti investovat za účelem dalšího pronajímání? Je Vaši prioritou byt v novostavbě, kam nebudete muset již dále investovat a vše bude provedeno v nadstandardech? Kde budete mít klid, ale zároveň budete v blízkosti veškeré občanské vybavenosti či naopak parkům a zeleni?

Pak zde pro Vás něco mám!

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi byt v novostavbě z roku 2018 velikosti 1+kk s terasou, sklepem a garážovým stáním v novém domě na okraji Mladé Boleslavi, v ulici Svatovítská.

Bytová jednotka o celkové výměře 50m² a terasou 36m² se nachází v prvním - vyvýšeném podlaží domu č.p. 1485A. K bytu je bezbariérový přístup.

Původně byla jednotka stavěna jako 2+kk, nynější majitel z ní však udělal jeden velký prostor a je tak na každém novém majiteli, zda bude chtít zachovat stávající dispozici nebo si jednoduchou příčkou vrátí dispozici původní a sice 2+kk.

Dispozičně je byt řešen jako prostorné 1+kk a díky své rozloze a velkým oknům se v bytě budete cítit hned jako doma.

Dispozice: vstupní chodba o výměře 4,4 m², koupelna se sprchovým koutem a wc o výměře 4,1 m² a obytný prostor, kde se nachází kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, oddělený prostor na spaní a dva vstupy na terasu. Samotný obytný prostor má krásných 39 m², terasa pak 36 m² podél celého bytu. Z terasy je krásný výhled na historickou část města a hrad. Terasa je na západní stranu, je tak zajištěno celý den krásně světlo.

V bytě je uděláno vše na míru v nadstandardu, v oknech jsou venkovní rolety na elektrické ovládání, kuchyň na míru, vestavné skříně, které jsou skvělým úložným prostorem. Na terase je přivedena voda - je zde možnost dodělat venkovní sprchu, vířivku či venkovní menší kuchyňku.

K bytu náleží za branou parkovací stání ve dvoře domu, kam se dostanou pouze rezidenti a prostorný sklep v přízemí domu.

Okna v bytě jsou plastová. Teplo je zajištěno dálkově ze Škoenerga.

Energetická náročnost budovy C. Náklady na bydlení jsou tak celkově velmi nízké.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v těsné blízkosti domu, stejně tak možnost aktivního odpočinku v nedalekém parku Štěpánka. Nedaleko domu je také zimní stadion, který také vybízí k různým sportovním aktivitám. Přijďte se sami přesvědčit a podívat, zda je tento byt právě tím, který jste hledali.

Těšíme se na Vás.

Parametry bytu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. právních služeb, provize a veškerých poplatků.
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Svatovítská, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III
ID
N00153
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Vágner

Mgr. Veronika Vágner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu