Pronájem bytu 4+kk, Praha - Žižkov, Pitterova, 119 m2 (ID: 3518303)

Pitterova, Praha 3 - Žižkov

49 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 15.000,-Kč (rozpis viz. text), neplatí se provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronajmu nadstandartní byt 4+kk celkové velikosti 149 m2 zahrnující velkou terasou v populární rezidenci Central Park na Praze 3 - Žižkov, dvěma parkovacími stáními a sklepem o ploše 3 m2.

Byt se nachází v 11. patře, je orientován na severozápad, rozloha podlahové plochy bytu je 119 m2, dále má byt majestátní vlastní terasu o velikosti téměř 30 m2, která umožňuje unikátní výhled na panoramata Prahy. Tato orientace a výška bytu umožňuje přímý výhled na historickou zástavbu včetně Pražského hradu. Součástí residence je privátní park o velikosti 15 000 m2, který obsahuje spoustu zeleně, sportovní hřiště a dětské hřiště, což uvitá mnoho rodin s dětmi.

Byt se skládá z prostorného kompletně vybaveného obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, která obsahuje veškeré spotřebiče. V obývacím pokoji najdeme jídelní stůl s šesti židlemi, pohovku, dvě skříně, dvě křesla a TV stolek s televizí.

Součástí bytu jsou dále tři ložnice, přičemž každá z nich je vybavená skříněmi a dvojlůžkem. V bytě se nachází dvě plnohodnotné koupelny. Jedna obsahuje vanu, toaletu, umyvadlo a pračku. Druhá sprchový kout, toaletu, bidet a taktéž umyvadlo. K tomu všemu ještě v bytě najdeme samostatné WC s umyvadlem přístupné z hlavní chodby a soukromou šatnu pro jeden z pokojů. Z každého pokoje je vstup na terasu, ze které máte výhled na park rezidence a centrum Prahy. Byt je zařízený moderní kuchyňskou linkou s prémiovými vestavnými spotřebiči.

K bytu náleží 2 parkovací stání ve vyhřívaných podzemních garážích a prostorný sklep, do kterého je přímý přístup z garážového prostoru a může sloužit na pohodlné uskladnění věcí (cyklistických kol, lyží….).

Projekt Central Park Praha se nachází na vyvýšeném místě s výhledem na město a Pražský hrad. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti residence, jako například OC Flora a mnoho škol. V pěší vzdálenosti je park „Parukářka" či „Vítkov“

Výborná dopravní dostupnost – tramvajová zastávka v docházkově vzdálenosti, stanice metra Želivského 4 minuty tramvají.

Nájemné: 49.500 Kč
Zúčtovatelné poplatky: 15.000 Kč - zahrnuje zálohy na vodné (teplá i studená voda), vytápění, odvoz komunálního odpadu, údržba, úklid a energie ve společných prostorách (chodby, garáže, soukromý park), nonstop provoz recepce, ostraha objektu
Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů vč. poplatků.
Elektřina se převádí na nájemníka
Přímý majitel, pronájem je osvobozen od platby provize RK.

Parametry bytu

Cena
49 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 15.000,-Kč (rozpis viz. text), neplatí se provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Pitterova, Praha 3 - Žižkov
ID
00273
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
149 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
119 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YUGO ALLOYS, s.r.o.

Bystrá 761/10, Praha, Horní Počernice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Fuksa

Petr Fuksa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu