Prodej pozemku pro bydlení, Suchá Loz, 2200 m2 (ID: 3518472)

Suchá Loz

Rezervováno
3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Suché Lozi

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji atraktivní, koncový stavební pozemek na výstavbu dvou až tří rodinných domů. Pozemek je umístěn v klidné části obce Suchá Loz s krásným výhledem na okolí. Zajištěné naprosto privátní a klidné bydlení v blízkosti města Uherský Brod.
Veškeré IS na hranici pozemku. Uliční šíře 23m.
Přístup i ze zadní strany po obecním pozemku.
Financování této investice pomocí hypotečního úvěru nebo stavebního spoření, rádi pomůžeme.
Obec Suchá Loz je položena v údolí potoka Bystřičky, jižní stranu lemují výběžky Bílých Karpat, severně se prostírá níže položené bezlesé pásmo. Obec má asi 1100 obyvatel. Katastrální výměra činí 1702 ha.
V místě pramení výborná lithiová kyselka zvaná Loza ( lidově Slatina), uváděna již roku 1580 brněnským městským lékařem a fyzikem Tomášem Jordánem z Klausenburku jako léčivá. Na Horních loukách se vyskytuje unikátní květena, zakarpatské orchideje – stavače. Rekreace je možná i na přehradě Ordějov a nádrži Lubná u rekreačního střediska. V obci se dochovaly folklórní zvyky – Kateřinská zábava s právem žen , a bojem „o botu“.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Suchá Loz
ID
1520
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2200 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

APOLLO REALITY

Hodinářská 1523, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonín Polášek

Antonín Polášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Suché Lozi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu