Prodej rodinného domu, Předměřice nad Labem, Na Obci, 231 m2 (ID: 3519954)

Na Obci, Předměřice nad Labem

16 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 79 540 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Předměřicích nad Labem

Informace k domu

Nabízíme unikátní nemovitost, nadčasově zrekonstruovanou, která je jako stvořená pro rodinný život. Nachází se nedaleko města Hradec Králové v obci Předměřice nad Labem. Jedná se o dvougenerační rodinný dům v moderním stylu s upravenou zahradou o rozloze 759 m². Tento dvoupodlažní dům s celkovou plochou 231 m² nabízí ideální dispozici 8+kk a byl postaven v roce 2007. Od roku 2016 prošel kompletní rekonstrukcí, včetně modernizace koupelny v roce 2022.
V přízemí domu je vstupní chodba, šatna, obývací prostor propojený s kuchyní a jídelním koutem, prostorná společenská místnost, koupelna s toaletou a garáž. Relaxovat můžete na slunné terase přístupné z obývacího pokoje. V patře najdete privátní zónu s ložnicí, pracovnou, dvěma pokoji a další koupelnou s toaletou.
Nadstandartní vybavení domu poskytuje komfort a praktičnost. Kromě podlahového vytápění elektrickým systémem BMR, umožňujícím individuální nastavení teploty v každé místnosti pomocí čidel či aplikace v mobilu, je zde nový bojler pro ohřev teplé vody. Standard domu je tvořen keramickou dlažbou, vinylem, kobercem a dřevěnými okny s dvojsklem. Pro maximální pohodlí po celý rok je v hlavní společenské místnosti instalována klimatizace. Krbová vložka s rozvodem tepla do horních místností zútulní interiér. Společenská místnost jde snadno přeměnit v plně funkční krytý bazén o velikosti 6x3 s plnou technologickou vybaveností.
Na zahradě si můžete užívat vířivou vanu s moderní technologií a filtrací. Centrální závlahový systém zajišťuje, že vaše zahrada bude vždy zelená. Zabezpečení domu je také na vyšší úrovni díky kamerovému systému s možností online sledování přes aplikaci Spcom.
Přízemní domek z roku 2020 s dispozicí 2+kk, který nabízí stejný moderní standard jako hlavní budova, je součástí nemovitosti. Tato část může sloužit jako ideální místo pro vícegenerační bydlení, pracovnu nebo pohodlné ubytování pro hosty. Vzhledem k použitým technologiím jsou měsíční náklady na provoz úsporné.
Na pozemku je kryté stání pro dva automobily a garáž, která je součástí domu.
Můžete využít i možnost dlouhodobého pronájmu této nemovitosti.
Obec Předměřice nad Labem se nachází v okrese Hradec Králové, vzdáleného cca 6 km. Předměřice nad Labem jsou výbornou lokalitou pro klidné rodinné bydlení, je zde veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, pošta, sportoviště, cukrárna, zastávka MHD atd…). Na okraji obce můžete využít volnočasový areál Správčický rybník, který nabízí sportovní aktivity pro celou rodinu (koupání, jízda na lodi, šlapadle nebo na paddleboardu, surfování, skákací hrady pro děti, hřiště na plážový volejbal, restaurace, atd…).
Nás úvěrový specialista Vám zajistí finance podle Vašich požadavků.

Parametry domu

Cena
16 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Na Obci, Předměřice nad Labem
ID
N03151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
231 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
167 m2
Plocha nemovitosti
759 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FORTUNAE, s.r.o.

FORTUNAE, s.r.o.

Eliščino nábřeží 842, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jakub Janiš

Jakub Janiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Předměřicích nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu