Prodej rodinného domu, Předměřice nad Labem, Na Obci, 231 m2

Na Obci, Předměřice nad Labem

16 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 79 540 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Předměřicích nad Labem

Informace k domu

Zprostředkujeme vám prodej dvougeneračního rodinného bydlení v moderním stylu s upravenou zahradou v Předměřicích nad Labem, nedaleko Hradce Králové. Tento dvoupodlažní dům o celkové ploše 231 m2 nabízí ideální dispozici 6+kk a byl postaven v roce 2007. Od roku 2016 prošel kompletní rekonstrukcí, včetně modernizace koupelny v roce 2022, čímž získal svůj současný standard.
Přízemí domu tvoří společenskou zónu, která zahrnuje vstupní chodbu, šatnu, otevřený obývací prostor propojený s kuchyní a jídelním koutem, prostornou společenskou místnost, koupelnu s toaletou a garáž. V patře najdete privátní zónu s ložnicí, pracovnou, dvěma pokoji a další koupelnou s toaletou. Z obývacího pokoje se snadno dostanete na slunnou terasu s přístupem do zahrady, kde můžete relaxovat a užívat si klidného prostředí.
Tento dům byl navržen s ohledem na praktičnost a komfort, což se odráží v jeho nadstandardním vybavení. Kromě podlahového vytápění elektrickým systémem BMR, umožňujícím individuální nastavení teploty v každé místnosti pomocí čidel či aplikace v mobilu, je zde nový bojler pro ohřev teplé vody. Standard domu je tvořen keramickou dlažbou, vinylem, kobercem a dřevěnými okny s dvojsklem. Pro maximální pohodlí po celý rok je v hlavní společenské místnosti instalována klimatizace. Pro zútulnění je tu navíc k dispozici krbová vložka s rozvodem tepla do horních místností. Společenská místnost jde snadno přeměnit v plně funkční krytý bazén o velikosti 6x3 s plnou technologickou vybaveností.
Na upravené zahradě o rozloze 759 m2 si můžete užívat vířivou vanu s moderní technologií a filtrací. Centrální závlahový systém zajišťuje, že vaše zahrada bude vždy zelená. Zabezpečení domu je také na vyšší úrovni díky kamerovému systému s možností online sledování přes aplikaci Spcom.
V rámci nemovitosti se zde nachází také přízemní domek z roku 2020 s dispozicí 2+kk, který nabízí stejný moderní standard jako hlavní budova. Tato část může sloužit jako ideální místo pro vícegenerační bydlení, pracovnu nebo pohodlné ubytování pro hosty. Vzhledem k použitým technologiím jsou měsíční náklady na provoz úsporné.
Předměřice nad Labem jsou výbornou lokalitou pro klidné rodinné bydlení, se základní občanskou vybaveností, včetně mateřské a základní školy a obchodu se smíšeným zbožím. Dopravní dostupnost je výborná, což usnadňuje vaši každodenní mobilitu.
Rádi vás nemovitostí provedeme na osobní prohlídce. Financování vám pomůžeme vyřešit.

Parametry domu

Cena
16 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Na Obci, Předměřice nad Labem
ID
1151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
231 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
759 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Petr Čírtek

Ing. Petr Čírtek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Předměřicích nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu