Prodej kanceláře, Slaný, Všehlušická, 15 m2 (ID: 3522083)

Všehlušická, Slaný

975 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 647 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a veškerého právního servisu)

Prémioví partneři v Slaném

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej nebytové jednotky vedené jako kancelář s možností využití jako mini byt nebo provozovna.

Chcete-li investovat do prostorného a multifunkčního prostoru, pak je tato nově zrekonstruovaná nebytová jednotka ideální volbou pro vás! S výměrou 15,1 m² a inteligentním designem nabízí nejen prostor pro kancelářskou činnost, ale také možnost využití jako kompaktní byt nebo stylovou provozovnu.

S malou, avšak elegantní koupelnou vybavenou sprchou, WC a umyvadlem zajišťuje tato jednotka veškeré potřebné pohodlí. Připojení k televizi umožňuje sledování vašich oblíbených pořadů a udržuje vás v obraze i během pracovního dne.

Po kompletní rekonstrukci tato jednotka minimalizuje náklady na údržbu, což z ní dělá atraktivní investici pro ty, kdo hledají stabilní a nízké provozní náklady.

Díky své vynikající poloze a flexibilní dispozici může tato jednotka sloužit jako ideální kancelářský prostor, útulný mini byt nebo stylová provozovna, čímž nabízí široké spektrum možností.

Hlavní atributy:

Plocha 15,1 m²
Malá, ale elegantní koupelna (sprcha, WC, umyvadlo)
Připojení k televizi
Nedávno zrekonstruováno
Minimalizované provozní náklady


Nečekejte a vyčleňte si čas na osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti! Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte e-mailem: max.mraz@rodinna-realitni.cz nebo telefonicky: +420 603 417 541.

Parametry nemovitosti

Cena
975 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a veškerého právního servisu
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Všehlušická, Slaný
ID
7060524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
15 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Maxmilián Mráz

Maxmilián Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Slaném?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu