Prodej rodinného domu, Šťáhlavy - Šťáhlavice, 173 m2

Šťáhlavy, Šťáhlavice

9 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 989 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šťáhlavech

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 173 m², Šťáhlavice

Exkluzivně nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s cihlovou konstrukcí, umístěný ve vyhledávané, klidné části obce Šťáhlavice. Tato patrová nemovitost nabízí dvě bytové jednotky 2+kk a 5+kk, což poskytuje hojnost prostoru pro pohodlné bydlení velké rodiny. Obytná plocha činí 173m². Dům stojí na pozemku s celkovou plochou 1095m², který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či venkovní aktivity. Vytápění je zde řešeno elektrických kotlem nebo krbovými kamny. Voda je vyvedena z vlastní studny a její ohřev zajišťuje bojler. Odpady jsou svedené do kanalizace. Dále se na pozemku nachází obytný zahradní domek jehož součástí je i sprchový kout, samostatné WC a domek na nářadí. Tato jedinečná nabídka kombinuje klidné bydlení s pohodlím a dostupností veškeré infrastruktury. Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto čarovného domova ve Šťáhlavicích - klíč k vašemu snu.
Neváhejte a domluvte si prohlídku. Budeme se na Vás těšit.

Parametry domu

Cena
9 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 6. 2024
Adresa
Šťáhlavy, Šťáhlavice
ID
873336
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
173 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1095 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Fillingerová

Petra Fillingerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šťáhlavech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu