Pronájem bytu 4+kk, Králův Dvůr, Plzeňská, 104 m2 (ID: 3531456)

Plzeňská, Králův Dvůr

22 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.278 Kč/měsíc/2os (každá další osoba za příplatek) + elektřina)

Prémioví partneři v Královu Dvoru

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme k pronájmu jedinečný podkrovní byt s dispozicí 4+kk, 104 m², ve 3. nadzemním podlaží viladomu, v klidné části města Králův Dvůr, s pěkným výhledem. O vyjímečnosti této nabídce se nejlépe přesvědčíte při osobní prohlíce. Majité z bytu odvezou nábytek z pokojů, dále zde nebude jídelní stůl se židlemi. Výhodou je společná zahrada, která bude nájemníkům volně k užívání. Příslušenstívm bytu je komora umístěná hned vedle bytu, sklepní kóje a také dvě vyhrazená venkovní parkovací místa.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 1.6.2024.


Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Za 20 minut se autem dostanete do pražské čtvrti Zličín, kde se nachází stanice metra (linka B) a také nákupní a zábavní centrum Metropole Zličín. Králův Dvůr je obklopen přírodními rezervacemi – z jedné strany CHKO Křivoklátsko a z druhé CHKO Český kras. Na procházky za přírodou se tak dostanete během chvilky.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 2.278 Kč/měsíc/2os (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
22 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.278 Kč/měsíc/2os (každá další osoba za příplatek) + elektřina
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Plzeňská, Králův Dvůr
ID
2404 1485 4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
104 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 79 lidí

Prodejce

Eva Kramatová

Eva Kramatová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu