Prodej bytu 2+1, Kolín, Míru, 62 m2 (ID: 3532269)

Míru, Kolín - Kolín II

Rezervováno
3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně služeb RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

V malebném městě Kolíně, v těsné blízkosti historického centra, se nachází útulný byt na prodej, který splní sny o klidném a pohodlném bydlení. Tento byt, situovaný ve třetím patře kompletně zrekonstruovaného a zatepleného domu, je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulný domov s moderním zázemím.

Jedná se o byt dispozice 2+1 s balkónem, který nabízí dostatek prostoru.
Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná předsíň, s prostornou odkládací částí na oblečení a botky. Z chodby se dostanete do moderní koupelny a samostatné toalety.
Dále pak do prostorné kuchyně.
Obývací pokoj stejně jako ložnice je celé odpoledne zalitá sluncem a poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zábavu nebo práci z domova.

Ložnice je klidná a tichá, orientovaná do vnitrobloku, což zajišťuje nerušený spánek. Z ložnice je přímý vstup na balkón, který je ideální pro ranní kávu nebo večerní relaxaci s knížkou, a nabízí krásný výhled do okolí. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, což znamená, že noví majitelé budou moci využívat moderní koupelnu s elegantními obklady a kvalitní sanitou. Kuchyň je prakticky zařízena a nabízí dostatek úložného prostoru i pracovní plochy pro přípravu chutných pokrmů.

Velkým benefitem tohoto bytu jsou dva sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru pro sezónní vybavení, sportovní potřeby nebo třeba konzervy a kompoty. Parkování je zde velmi pohodlné díky prostornému parkovišti přímo za domem, kde vždy najdete volné místo.

Dům, ve kterém se byt nachází, je po kompletní rekonstrukci a zateplení, což přispívá k nižším nákladům na vytápění a celkové pohodě bydlení. Za domem se nachází park, ideální pro procházky, venčení psa nebo dětské hry na čerstvém vzduchu. Okolí domu je klidné a tiché, což je v dnešní uspěchané době velkým luxusem, a přesto je byt jen kousek od centra města, kde najdete veškerou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací a kaváren.

Kolín je město s bohatou historií a kulturou, které nabízí mnoho příležitostí pro aktivní trávení volného času. Historické památky, divadla, kina a sportovní zařízení jsou snadno dostupné. Místní infrastruktura je velmi dobře vyvinutá, což znamená, že se snadno dostanete nejen do centra, ale i do okolních měst.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidném prostředí, aniž by museli obětovat blízkost městského života. Přijďte se podívat a přesvědčte se sami o kvalitách tohoto úžasného bytu v Kolíně. Možná právě zde najdete svůj nový domov.

Těším se na prohlídku s Vámi

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně služeb RK a právního servisu
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Míru, Kolín - Kolín II
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Dagmar Říhová

Dagmar Říhová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu