Pronájem obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, Za Mototechnou, 290 m2

Za Mototechnou, Praha

320 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 90,-Kč/m2 + spotřeba elektřiny a vody, + kauce dohodou)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem komerčních prostor 290 m2, které se nacházejí v nově postavené budově v lokalitě Praha 5 - Stodůlky, ulice Za Mototechnou. Prostory se nacházejí ve 2. podlaží novostavby s výtahem. Prostory sestávají z jedné velké místností (290m2), kuchyňky, toalet a úklidové místnosti. Vstup do budovy je bezbariérový, k použití je dostatečně prostorný výtah i schodiště.
Prostory jsou zabezpečené kamerovým systémem, napojeným na PCO, je zde klimatizace, požární čidla, nouzové východy. Vyhrazené parkování zdarma před budovou pro celkem 11 vozů, další parkovací místa v areálu dohodou. Prostory jsou vhodné pro prodej, nerušící drobnou výrobu, servis nebo administrativu a pod. Cena pronájmu 320,-Kč/m2 + dph, + služby 90,-Kč/m2 + dph, + spotřeba elektřiny a vody. Kauce dle dohody. Je možné si pronajmout i druhou část podlaží 411m2, která sestává ze stejných místností a navíc jsou zde čtyři samostatné kanceláře, kuchyňka a wc. V areálu je soukromá čerpací stanice, kterou lze využívat.
Dopravní dostupnost autobusem č. 168 od stanice metra Nemocnice Motol nebo Hůrka. Nachází se v těsném sousedství Rozvadovské spojky s dobrou dopravní dostupností na dálnice D5 a D6. Prostory jsou volné k nastěhování na přelomu června a července 2024.

Parametry nemovitosti

Cena
320 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 90,-Kč/m2 + spotřeba elektřiny a vody, + kauce dohodou
Aktualizováno
10. 6. 2024
Adresa
Za Mototechnou, Praha
ID
9922
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
290 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
976 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kateřina Špitálská

Kateřina Špitálská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu