Pronájem obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, Za Mototechnou, 701 m2 (ID: 3528103)

Za Mototechnou, Praha

320 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 90,-Kč/m2 + dph, + spotřeba elektřiny a vody, kauce dohodou)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem komerčních prostor 701 m2, které se nacházejí v nově postavené budově v lokalitě Praha 5 - Stodůlky, ulice Za Mototechnou. Prostory se nacházejí ve 2. podlaží novostavby s výtahem. K pronájmu je celé druhé podlaží budovy, které sestává ze dvou velkých místností (2 x 290m2) a čtyř menších kanceláří (21m2, 21,5m2, 27m2, 16,5m2). Dále je zde společné zázemí, které tvoří 3 zařízené kuchyňky, několik wc, sprchový kout, chodby. Vstup do budovy je bezbariérový, k použití je dostatečně prostorný výtah i schodiště.
Prostory jsou zabezpečené kamerovým systémem, napojeným na PCO, je zde klimatizace, požární čidla, nouzové východy. Vyhrazené parkování zdarma před budovou pro celkem 11 vozů, další parkovací místa v areálu dohodou. Prostory jsou vhodné pro nerušící drobnou výrobu, servis, prodej či administrativní činnost a pod. Cena pronájmu 320,-Kč/m2 + dph, + služby 90,-Kč/m2 + dph, + spotřeba elektřiny a vody. Kauce dle dohody. Podlaží je možné rozdělit na dva nezávislé prostory 411m2 a 290m2 a lze tak pronajmout i samostatně. V areálu je soukromá čerpací stanice, kterou lze využívat.
Dopravní dostupnost autobusem č. 168 od stanice metra Nemocnice Motol nebo Hůrka. Nachází se v těsném sousedství Rozvadovské spojky s dobrou dopravní dostupností na dálnice D5 a D6. Prostory jsou volné k nastěhování po dokončení finálních prací - na přelomu června a července 2024.

Parametry nemovitosti

Cena
320 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 90,-Kč/m2 + dph, + spotřeba elektřiny a vody, kauce dohodou
Aktualizováno
10. 6. 2024
Adresa
Za Mototechnou, Praha
ID
9919
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
701 m2
Patro
2. z 2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
976 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kateřina Špitálská

Kateřina Špitálská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu