Pronájem bytu 4+kk, Kostelec nad Černými lesy, Červený dub, 118 m2

Červený dub, Kostelec nad Černými lesy

40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem včetně zařízení + poplatky + kauce + provize RK)

Prémioví partneři v Kostelci nad Černými lesy

Úklidové služby

Informace k bytu

Právě jsme pro vás připravili nabídku, která vás učaruje na první pohled! Na pronájem je polovina dvojdomu s bytem 4+kk o podlahové ploše 118 m2 s pozemkem 391 m2, a to vše v nové zástavbě na okraji Kostelce nad Černými lesy.

V přízemí vás přivítá prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a do zahrady, kde si můžete užívat klidné ráno u kávy nebo večerní grilování s přáteli. Moderní kuchyňská linka, praktická technická místnost a WC doplní pohodlí vašeho bydlení. V patře pak najdete dva útulné pokoje a koupelnu. Dostatek úložných prostor zajistí vestavěné skříně.
Inteligentní řízení domácnosti Vám zajistí obytný komfort ( součástí domu je FVE rekuperace, centrální vysavač, venkovní žaluzie)

Jsou zde použity velice kvalitní materiály - vnitřní dveře Hanak, plastová okna s trojskly a zateplením polystyrenem, což zajišťuje nízké náklady na bydlení.
Díky nadstandardnímu zateplení se řadí dům do kategorie velmi úsporné- v energetické třídě ,,A''
Kanalizace se nachází na hranici pozemku, odpad je řešen jímkou a byt je připojen na veřejný vodovod.

Kostelec nad Černými lesy nabízí veškerou občanskou vybavenost a skvělé spojení na Prahu a Kolín, což z tohoto místa činí ideální kombinaci klidného bydlení a dostupnosti městského života.

Nenechte si ujít příležitost prohlédnout si tento vysněný domov! Pro více informací a domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat našeho makléře. Těšíme se na vás!

Parametry bytu

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem včetně zařízení + poplatky + kauce + provize RK
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Červený dub, Kostelec nad Černými lesy
ID
3882
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Kostelci nad Černými lesy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu