Pronájem bytu 2+1, Přeštice, Palackého, 54 m2 (ID: 3533217)

Palackého, Přeštice

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Náklady spojené s užíváním bytu činí nájemné ve výši 10.000,- Kč/měsíc. Dále hradí nájemce majiteli zálohy v celkové výši 5.000,- Kč/měsíc (3.500,- Kč)

Prémioví partneři v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+1 a celkové užitné ploše 54,81 m2, který se nachází v 5. NP panelového domu s výtahem v Palackého ulici v Přešticích, okres Plzeň-jih. Dům prošel celkovou revitalizací, včetně nových vchodových dveří, schránek, výmalby a modernizací výtahu. Jedna strana bytového domu je lemována vnitroblokem, druhá strana je orientována směrem k příjezdové komunikaci vedoucí k náměstí. Samotný byt je po rekonstrukci v roce 2000, jádro je již zděné.
Z prostorné chodby se stěnou a vestavěnými skříněmi je vstup do koupelny s toaletou, sprchovým koutem a umyvadlem s toaletní skříňkou a zrcadlem. Dále vstupujeme otevřeným průchodem do prostoru kuchyně (10,55 m2) s kuchyňskou linkou, plynovým sporákem s elektrickou troubou, novou digestoří značky Mora a vestavěnou spíží. Z chodby je vstup také do dvou, na sebe navazujících, průchozích pokojů (o ploše 20 m2 a 18 m2).
Okna pokojů jsou orientována do vnitrobloku s výhledem na kostel Nanebevzetí Panny Marie. Podlahovou krytinu v chodbě tvoří plovoucí podlaha, v kuchyni je položen vinyl, v koupelně dlažba, v obývacím pokoji a ložnici jsou původní, zachovalé parkety. Byt je vymalován, uklizen, v hezkém a udržovaném stavu. Nabízí se bez zařízení a spotřebičů. Do bytu je svedena přípojka společné antény. Okna jsou v celém bytě plastová. Vytápění i ohřev vody jsou řešeny dálkovým vytápěním z kotelny. Voda a kanalizace je městská. K bytu náleží sklepní koje o velikosti 1,20 m2 umístěná v přízemí domu.
Energetická štítek budovy třída D.
Parkování je možné v bezprostřední blízkosti domu.
Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Výhodou města Přeštice je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně a do Klatov, cca 20 km. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). Nově otevřený obchvat Horní Lukavice zkrátil dobu dojezdu do Plzně na ca 10 minut jízdy autem.
Náklady spojené s užíváním bytu činí nájemné ve výši 10.000,- Kč/měsíc. Dále hradí nájemce majiteli zálohy v celkové výši 5.000,- Kč/měsíc (3.500,- Kč/měsíc na vodné/stočné, topení a ohřev vody a 1.500,-Kč/měsíc na elektrickou energii a plyn). Zálohy budou následně nájemci vyúčtovány dle skutečného odběru.
Maximální obsazenost bytu 4 osoby. Vratná kauce ve výši 15.000.Kč (1 nájem + zálohy na energie), odměna RK ve výši 1 nájmu. Byt je volný ihned. Bližší info v RK. Prohlídky bytu po dohodě s makléřem.

Parametry bytu

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Náklady spojené s užíváním bytu činí nájemné ve výši 10.000,- Kč/měsíc. Dále hradí nájemce majiteli zálohy v celkové výši 5.000,- Kč/měsíc (3.500,- Kč
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Palackého, Přeštice
ID
0079
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Přešticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu