Prodej rodinného domu, Mšecké Žehrovice, 70 m2

Mšecké Žehrovice

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mšeckých Žehrovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nově nabízíme prostorný pozemek s rekreační chatou v obci Mšecké Žehrovice, který se nachází kousek od Nového Strašecí a tím pádem má skvělou dostupnost do Prahy a okolí, nemluvě o skvělé občanské vybavenosti v podobě škol, školek, úřadů a obchodů. Místo Vás ale jistě zaujme spíše okolní přírodou, nespočtem možností kam se můžete vydat na výlet a celkově krásou blízkého Křivoklátska.

Na pozemku stojí rekreační chata o podlahové ploše cca 70m2, která byla postavena v roce 2007 a v roce 2024 částečně modernizovaná v podobě nové koupelny s podlahovým vytápěním, podlahové krytiny a přípravou na novou kuchyni. Tato chata Vám již může nabídnout příjemnou rekreaci s krásnými výhledy do okolních lesů a dopřeje Vám hlavně klid, který v Praze nikdy nespatříte. V případě zájmu je zde možnost si chatu podstatně rozšířit a využít celý potenciál pozemku, díky čemuž Vám může vzniknout dům i k trvalému a hlavně pohodlnému bydlení. Možnosti rozšíření stavby můžete vidět ve vypracované studii mezi obrázky, dle které by stavbu šlo rozšířit z aktuální zastavěné plochy 45m2 až na 174,8 m2 dle 20% zastavitelnosti. Stavba je napojena na obecní vodovod a kanalizace je řešena septikem.
Bližší informace rádi zašleme vážným zájemcům.

Tím jsme ovšem neskončili, aktuálně nabízený pozemek o rozloze 874 m2, včetně zastavěné plochy se nabízí jak samotný tak i s možnosti si přikoupit okolní pozemky. Jedná se o přilehlé louky, které jsou majitelé ochotní rozparcelovat tak, aby Vám vzniklo celkem až 3000m2 včetně aktuálního pozemku. Pokud jste tedy milovníci velkého prostoru, tohle může být Vaše ideální příležitost. Cena je uvedena pouze za pozemek o rozloze 874m2 včetně stavby.

Tento pozemek Vám tedy nabízí mnoho příležitostí a je už pouze na Vás, jak toho využijete. Pokud Vás tato úžasná lokalita zajímá, tak si určitě domluvte prohlídku a na místě probereme všechny možnosti. Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Mšecké Žehrovice
ID
262-NP00402
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
45 m2
Plocha nemovitosti
874 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Podlahové
Komunikace
Štěrková
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Michal Šulc

Michal Šulc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mšeckých Žehrovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu