Prodej chaty, Bratřínov, 35 m2 (ID: 3534914)

Bratřínov

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bratřínově

Úklidové služby

Informace k domu

Nacházíte se v legendární osadě ASKALONA – U Kocáby, staré trampské osadě, nedaleko ústí Sázavy a Vltavy, kousek od Mníšku po Brdy, Jesenice nebo Štěchovic. Do Prahy je to 30 minut.

Pozemek má luxusní výměru 3.509 m2. Zastavěná plocha chaty je 35 m2. Má dvě patra s celkovou plochou 70 m2. Chata a pozemek jsou umístěny na skvělém místě bezprostředně u řeky, Kocába, kde pozemek sousedí v celé své délce přímo s řekou a můžete si tak vybudovat vlastní pláž s vlastním vstupem přímo do Kocáby.

Na pozemek svítí slunce celý den, což většina chat postrádá. To je výhodné zejména kvůli fotovolataice ale i zdravému životnímu stylu. Rovinatý profil s úžasným výhledem do kaňonu a s ideálním říčním břehem pak tento pozemek činí zcela unikátním. Většina chat je u řeky ve srázu nebo bez slunečního světla nebo má malý či žádný vlastní pozemek. Zde je vše perfektní.

Chata nabízí jedinečnou příležitost zbavit se všech poplatků za energie a připojení. Kombinací vlastní studny nebo vrtu, fotovoltaiky a čističky odpadních vod společně s topením na dřevo nebo stěpku se stanete zcela nezávislými.

Chata vyžaduje kompletní rekonstrukci. To dává velký prostor Vašim nápadům a možnosti si chatu zcela přizpůsobit.

Díky velkému pozemku si můžete vytvořit si zázemí pro byliny, ovocné stromy, parkování, návštěvy a mnoho dalšího pro Vás a Vaše známé.

Osada má slavnou historii, o které se můžete na internetu hodně dozvědět. Nedaleko jsou i nohejbalové a volejbalové kurty. V létě osada žije dobrodružným životem, avšak díky poloze můžete mít svoje soukromí.

Podle GPS souřadnic se dostanete pomocí navigace přímo na místo nebo s odkazem https://mapy.cz/s/macaposune.

GPS: 49.8390231, 14.3526486

Nemovitost není zatížena žádnými dluhy. Jedná se o přímý prodej s kupní smlouvou a úschovou u renomované advokátní kanceláře.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Bratřínov
ID
001P2201S
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3509 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956/24, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bratřínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu