Prodej rodinného domu, Brandýsek, Pod Vinicí, 154 m2 (ID: 3535349)

Pod Vinicí, Brandýsek

14 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 70 294 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Brandýsku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji jedinečný rodinný dům o dispozici 5+kk, který se nachází v klidné a malebné lokalitě Pod Vinicí v obci Brandýsek, jen 6 km od města Kladno. Tento moderní dům z roku 2013, s podlahovou plochou 154 m2, je umístěn na rozlehlém pozemku o rozloze 1549 m2. Dům, nepodsklepený a zateplený, se dvěma nadzemními podlažími a pultovou střechou, je postaven z cihlové konstrukce a je v souladu s klesajícím terénem směrem k jihovýchodu.

Použité materiály a barvy povrchů (probarvená omítka ve světle šedé barvě v kombinaci s modrou, břidlicově černá krytina BRAMAC, plastová okna v červenobílém polodekoru) přirozeně zapadají do okolního prostředí. Dispoziční uspořádání domu je navrženo s ohledem na moderní potřeby bydlení čtyřčlenné rodiny.
Dům je postaven z bloků systému POROTHERM (40 CB a 30 CB) a byl v roce 2017 zateplen minerální vatou o tloušťce 15 - 20 cm. Plastová okna s trojskly zajišťují dostatečné osvětlení a větrání. Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem voda-vzduch s podlahovým vytápěním a topnými žebříky v koupelnách. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci a elektrickou síť. Splaškové vody jsou odváděny do přípojky splaškové kanalizace, zatímco dešťová voda je shromažďována v retenční nádrži pro zalévání zahrady. Na pozemku se nacházejí základy pro výstavbu garáže s materiálem na dokončení. Na dům byla zpracována technická inspekce nemovitosti.

Dispoziční řešení domu:

Přízemí:
Vstupní předsíň s vestavěným prostorem pro uložení oblečení a obuvi
Hala propojující obytnou část s koupelnou a technickou místností
Koupelna s walk-in sprchovým koutem, vanou, místem na pračku a bojlerem (500 l)
Samostatné WC s umyvadlem
Obytná část se sníženým obývacím pokojem, jídelnou, kuchyní a spíží
Vstup na prostornou terasu a zahradu přes posuvné dvoukřídlé dveře
Hlavní ložnice umístěná na severozápadní straně domu

2. nadzemní podlaží:
Chodba
Tři pokoje
Druhá koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou a WC

Zahrada nabízí menší bazén s technologií a dětské hřiště s houpačkami. Prostorná terasa je ideální pro rodinné grilování a venkovní posezení.

Obec Brandýsek poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně zdravotnického zařízení, lékárny, pošty, mateřské a základní školy, hasičského sboru, obchodů s potravinami a hospod. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna blízkostí dálnice D7 a pravidelnými autobusovými i železničními spoji do Kladna, Kralup nad Vltavou a Prahy.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Pokud hledáte harmonii moderního bydlení a blízkosti přírody, je tento dům pro vás ideální volbou. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Před osobní prohlídkou doporučuji shlédnout 3D prohlídku z pohodlí vašeho domova. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu nákupních nabídek.

Parametry domu

Cena
14 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Pod Vinicí, Brandýsek
ID
06734
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
154 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
154 m2
Plocha nemovitosti
1549 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Roman Olejník, MBA

Roman Olejník, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brandýsku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu