Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Mattoniho nábřeží, 78 m2 (ID: 3535350)

Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary - Drahovice

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Exkluzivní prodej částečně vybaveného bytu 3+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 78,1 m2 v 1. nadzemním podlaží s výtahem novostavby z roku 2017 v Residenci Mattoniho nábřeží. Obývací pokoj nabízí kout s kuchyňskou linkou, která byla vyrobena na zakázku v Německu. Kuchyňská linka je v nabídce včetně vestavěných spotřebičů (lednice s mrazákem, myčka, pečicí trouba vše značky Siemens, indukční varná deska značky Miele, která má vestavěnou digestoř s odtahem). Ložnice má plovoucí podlahu ve dřevěném dekoru a manželskou postel. Dále se v bytě nachází samostatný pokoj, který může sloužit jako dětský pokoj nebo pracovna. Koupelna s keramickou dlažbou má jedno umyvadlo s úložným prostorem, sprchovou zástěnu walk-in se sprchovou hlavicí déšť, rohovou hydromasážní vanu a pračku se sušičkou značky AEG. Vytápění je řešeno podlahovým topením a topným žebříkem. Toaleta je samostatná s vlastním umyvadlem. Z předsíně, kde se nacházejí dvě vestavěné skříně, je vstup do všech pokojů bytu. Okna jsou plastová s dvojsklem a v každém pokoji jsou zatemňovací závěsy se záclonami. Vnitřní dveře s obložkami jsou dřevěné plné. Vytápěná plocha celého bytu je řešena podlahovým topením. Součástí kupní ceny a celkové plochy je garážové stání o výměře 13,25 m2 a sklep.

V případě rychlého jednání je možnost snížení kupní ceny. Budu se na vás těšit na osobní prohlídce.

Drahovice, které se rozdělují na Horní a Dolní Drahovice, jsou jednou z nejlukrativnějších částí města Karlovy Vary. Tato část leží dva kilometry východně od lázeňského centra na svažitém úpatí. V blízkosti se nachází Karlovarská krajská nemocnice, mateřská školka, ZŠ J. A. Komenského, střední pedagogická škola, gymnázium, střední odborná škola stavební, lékárna, švadlena, obchod s potravinami a kino Drahomíra s útulnou hospůdkou, kde se každý rok pořádá cestovatelský festival Caminos. Drahovice mají dobrou dopravní obslužnost a hlavní dopravní tepnou je městský průtah I/6 směrem na Prahu. Okolí nabízí možnost cykloturistiky a procházek kolem řeky Ohře. Na vrchol nejvyšší hory Krušných hor, Klínovec, se dostanete z nástupní stanice v Jáchymově, která je vzdálena 20 minut autem.

Parametry bytu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary - Drahovice
ID
06757
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Roman Olejník, MBA

Roman Olejník, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu