Pronájem obchodního prostoru, Teplice, Pražská

Pražská, Teplice

Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Pěkné komerční prostory v Teplicích

Rádi tímto nabízíme na pronájem krásné komerční prostory o celkové ploše 45 m2. Prostory se skládají ze tři místností, vstupní chodby a zádveří + toaleta na patře. Objekt je po rekonstrukci, v perfektním stavu a nachází se v prvním patru budovy, která je také ve výborném stavu. Prostory se perfektně hodí na provoz nejrůznějších typů podnikání, záleží jen na Vás.

Velkou výhodou je parkování pro Vás i klienty přímo v areálu. Další výhodou je skvělá kavárna v areálu, pro sportovně založené možnost využít v areálu cvičení EMS, provozovnu badmintonové haly či kruhových tréninků a nakonec i služeb kosmetiky, kadeřnictví, masáží, manikúra - pedikúra, permanentní make-up a jiné služby charakteru osobní péče. To vše na jednom místě, díky čemuž je zajištěn tok klientů uvnitř areálu.

Volné ihned.

Zavolejte a sjednejte si nezávaznou prohlídku ještě dnes!

Nájem: 18.000,- Kč bez DPH. Služby: topení, elektřina, vodné/stočné, OPN - bude řešeno individuálně.

Vratná kauce ve výši třech nájmů, provize ve výši jednoho nájmu.

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Pronájem obchodních prostor Teplice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, a nebo zkuste třeba, Obchodní prostory Teplice.

Parametry nemovitosti

Cena
18 000 Kč
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Pražská, Teplice
ID
78
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu