Prodej obchodního prostoru, Soběslav - Soběslav III, Wilsonova, 800 m2

Wilsonova, Soběslav III

8 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 938 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Soběslavi

Informace k nemovitosti

Prodej prostor obchod a služby v Soběslavi, ul. Wilsonova

V městě Soběslav pro vás máme připravenou unikátní nemovitost, ideální pro váš obchodní nebo výrobní záměr. S celkovou plochou pozemku 880 m² a zastavěnou plochou 390 m², včetně kancelářských prostor, prodejních ploch a skladů, máte k dispozici dostatek prostoru a flexibility pro váš podnikatelský růst.

Poloha této nemovitosti v centru města zajišťuje vysokou míru dostupnosti a viditelnosti, což je klíčové pro úspěch vašeho podnikání. Budovy mají 1. nadzemním podlaží a tyto jsou v dobrém stavu, připraveny k okamžitému využití nebo k úpravám dle vašich potřeb.

Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro rozvoj různých obchodních aktivit v Soběslavi. Realizujte své podnikatelské sny právě zde! Buďte první, kdo využije tuto jedinečnou příležitost k podnikání ve středu dění města Soběslav. Domluvte si prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
8 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 5. 2024
Adresa
Wilsonova, Soběslav III
ID
873616
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
800 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
878 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Líkař

Zdeněk Líkař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Soběslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu