Prodej rodinného domu, Vroutek, 187 m2

Vroutek

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vroutku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte příjemné bydlení pro celou Vaši rodinu? Novější rodinný dům ve Vroutku u Podbořan vyniká velmi dobrým stavem, kompletností zázemí a je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Tato nemovitost je díky své velikosti 5+1 s potenciálem 6+1 způsobilá též ke dvougeneračnímu bydlení, případně propojení bydlení s vlastní kanceláří. Dispoziční uspořádáním domu nabízí dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Pro vícegenerační užívání lze stávající užitnou plochu domu, která činí cca 147 m2, skvěle navýšit o další nevyužívané prostory domu (39 m2 - využívané jako odkladový podkrovní prostor). Ve 2.NP existuje příprava rozvodů pro případnou potřebu realizace druhé koupelny nebo kuchyně. Není to užasné?

V přízemí domu nalezneme vybavenou kuchyň, ložnici, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu, dále prostorný obývací pokoj, odkud můžete vstoupit do zastřešené terasy a zadní části pozemku. Na funkčnosti prostoru přízemí přidává skladovací potravinová komora, teplovzdušný krb s výduchy do dalších místností a do patra, zabudované venkovní rolety. Ze středové chodby přízemí se schodištěm dostaneme do dalších 4 samostatných podkrovních pokojů, jenž jsou jednotlivě přístupny z menší haly. Dva jsou zařízeny jako studentské, další je využíván jako šatna a poslední pokoj je již zmíněný půdní prostor, nyní sloužícím k odkládání věcí. Jeho další využití je už na novém majiteli např. jako herna, garsonka, kancelář, posilovna, atd.

Do menší relaxační zadní části zahrady, situované za domem, lze vstoupit balkonovými dveřmi z obývacího pokoje, a to přes prostornou zastřešenou venkovní terasu. Zadní část pozemku je uzpůsobena pro společné rodinné chvíle, sezónně je zde vířivka, zázemí sloužící pro grilování, či práci okolo domu, vlastní studna a přístavky na dřevo. Klid v okolí zaručuje také výborná lokalita v okrajové části obce, která je zcela mimo rušný provoz.

Použité materiály: topení – měď; podlahy betonové, dlažba v koupelně, chodbě a v kuchyni; dveře - masiv; okna - izolačním dvojsklem a venkovními roletami; střešní krytina -Bramac; nosné zdivo - izolační porotherm + polystyrenová izolace.
Vytápění plynový kotlem, Ohřev TUV - kombinace plyn, elektřina.

V dochodí blízkosti centrum obce a veškerá občanská vybavenost, např. mateřská a základní škola, obchod s potravinami, pošta, restaurace, menší lékařské středisko. Dětské hřiště 50 m, Vroutek je obklopen několika lesními plochami a množstvím cest a nedávno vytvořených cyklostezek, po nichž se dostanete až do Valče, Lubence, Krásného Dvora, Podbořan, Kryr. 7 km vzdálené město Podbořany nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně nemocnice. Vzdálenost napojení na dálnici D6 je pouhých 10 km. Tato rodinná nemovitost nabízí ideální prostředí pro šťastný rodinný život plný bezpečí, pohodlí a zábavy. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
(Energetický štítek je v přípravě.)

Parametry domu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 6. 2024
Adresa
Vroutek
ID
1953
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
141 m2
Podlahová plocha
187 m2
Plocha nemovitosti
386 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vroutku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu