Prodej bytu 2+kk, Kolín, Dělnická, 40 m2

Dělnická, Kolín - Kolín II

2 849 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 577 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízím prodej útulného bytu dispozice 2+kk, velikosti 40 m2, který se nachází v přízemí bytového domu v ulici Dělnická 791, Kolín II.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí, má samostatné WC, chytře řešenou kuchyňskou linku a nabízí také dostatek úložných prostor v podobě trojdílné, vestavěné skříně v obývacím pokoji. K bytu také náleží uzamykatelný sklep v suterénu domu. Velkou přidanou hodnotou bytu jsou okna s výhledem do uklidňující, vzrostlé zeleně. Napojen je na veřejnou přípojku elektřiny, vody a kanalizace. Teplá voda a vytápění jsou řešeny dálkovým přívodem.

Dům je čistý, udržovaný, po nedávné revitalizaci. Nachází se v lokalitě, která je obklopena bohatou občanskou vybaveností školy, školky, nákupní možnosti, dětská hřiště, plavecký stadion, zastávky MHD a další. Na dosah je ale i příroda rozhledna Vodárna, okolí rybníka Peklo nebo naopak směrem do centra města, kam dojdete za 10 minut, můžete obdivovat působivé historické památky - Chrám sv. Bartoloměje a jeho obnovené zahrady, židovské ghetto se synagogou, které náleží k nejcennějším památkám svého druhu na území Čech. Je toho mnoho, co město Kolín pro své obyvatele nabízí.

A pokud hledáte pohodové bydlení, zavolejte, rád vám tento byt osobně představím.

Parametry bytu

Cena
2 849 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Dělnická, Kolín - Kolín II
ID
49
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Jelínek Štěpán

Ing. Jelínek Štěpán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu