Prodej chaty, Hudčice, 91 m2 (ID: 3536304)

Hudčice

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hudčicích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Prodej chaty ve velmi dobrém stavu - Hudčice, Slavětín

Hledáte útulné a klidné místo pro odpočinek nebo trvalé bydlení v krásné přírodě? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji krásnou chatu ve výborném stavu, která se nachází na vlastním oploceném pozemku o celkové ploše 492 m² na kraji malebné obce Slavětín-Hudčice, na pomezí středočeského a jihočeského kraje, nedaleko města Blatná.

Tato chata s dispozicí 2+kk je navíc podsklepená a nabízí dostatek prostoru i pro náročnější zájemce. V suterénu se nachází praktická dílna a garáž, což ocení zejména kutilové a majitelé automobilů. Přízemí chaty tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyňský kout, vstupní veranda, chodba a koupelna s toaletou. Příjemným bonusem je prostorná ložnice v patře, která poskytuje dostatek soukromí a pohodlí.

Chata je velmi dobře udržovaná a je možné ji upravit k trvalému bydlení, což z ní činí nejen skvělé rekreační místo, ale i potenciální trvalý domov. Na pozemku se nachází krásná, vzrostlá a skvěle udržovaná zahrada, která nabízí příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek. Vlastní bazén je pak ideálním místem pro letní osvěžení.

Okolí chaty je obklopeno nádhernou přírodou, která přímo vybízí k různým venkovním aktivitám. Ať už máte rádi cyklistiku, rybaření, houbaření nebo jen procházky v přírodě, zde si přijdete na své. Klidná a malebná lokalita je ideálním místem pro únik od každodenního shonu a stresu.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o kouzlu této chaty a okolní přírody. Pro více informací nebo prohlídku nás kontaktujte. Tato chata může být vaším vysněným útočištěm v přírodě!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105430.

Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Hudčice
ID
N105430
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
91 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
492 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Petr Koukal

Ing. Petr Koukal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hudčicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu