Prodej rodinného domu, Sluštice, 171 m2

Sluštice

14 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 247 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slušticích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízím prostorný rodinný dům se zahradou v klidné obci Sluštice vzdálené 22 km od centra Prahy. Dvougenerační rodinný dům byl postaven v první polovině 20. století a během posledních patnácti let prošel částečnou rekonstrukcí při které byl dispozičně změněn na dvě samostatné bytové jednotky.  Na pozemku o rozloze 1 191 m² naleznete RD, stodolu, 2 garáže, dílny, pergolu, skleník a saunu. Svou rozlohou a typem staveb na pozemku je nemovitost vhodná pro spojení bydlení s podnikáním.

Rodinný dům se dělí na dvě dvoupodlažní bytové jednotky. Větší z nich má dispozici 4+1a podlahovou plochu 123 m². Menší je 2+kk na ploše 48 m². První z bytů má v přízemí kuchyň, obývací pokoj, pokoj se schodištěm do patra, koupelnu, wc a technickou místnost s čerpadlem. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dva pokoje, šatna, koupelna, wc a balkón. Druhý byt má v přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s wc a v patře ložnici s umyvadlem. V domě jsou plastové okna, topení je řešeno kotlem na tuhá paliva a u domu je přípojka na plyn, voda je ze studny, ale je možné se připojit na obecní vodovod, odpad se odvádí kanalizací do obecní čističky.

V těsném sousedství domu se nachází prostorná stodola na ploše 100 m², ve které je vybudovaná kotelna. Vedle ní jsou dílny, skleník, a pergola. Naproti domu je dvougaráž, která se používá, jako sklad.

V zahradě za domem je sauna, která je během chladných dnů ideálním místem pro relax a vzrostlé stromy, které poskytují příjemný stín v horkých letních dnech.

Okolí domu má klidný venkovský charakter a v rámci občanské vybavenosti zde naleznete mateřskou školku, obchod, restauraci, zastávku MHD ze které jste za 32 min. na metru Skalka. Vše ostatní naleznete v Praze ( 30 min. autem), v Říčanech ( 9 min. autem) a v Úvalech ( 9 min. autem).

Pokud Vás tenhle jedinečný dům zaujal a hledáte klidné místo pro rodinný život, nebo podnikání, tak mě neváhejte kontaktovat. Realitní služby i právní servis jsou zahrnuty v ceně. V případě zájmu o hypotéku Vás spojím se specialistou.

Parametry domu

Cena
14 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Sluštice
ID
N00012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
171 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1191 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

MgA Petr Bařinka

MgA Petr Bařinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slušticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu