Pronájem rodinného domu, Horoušany, Rubínová, 170 m2 (ID: 3536963)

Rubínová, Horoušany

49 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vodné stočné zálohově 2 500 Kč, elektřina, svoz odpadu, internet převod na nájemce, kauce, provize RK)

Prémioví partneři v Horoušanech

Úklidové služby

Informace k domu

Pronájem rodinného domu 5+kk, 170 m2, pozemek 440 m2, Horoušánky, Praha východ, ulice Rubínová
Dlouhodobý pronájem nového, patrového, nepodsklepeného, částečně zařízeného rodinného domu 5+kk, v klidném prostředí obce Horoušánky, v ulici Rubínová, Vám zprostředkujeme ve výhradním zastoupení majitele.
Prostorný slunný obývací pokoj v přízemí, s výstupem na terasu a do zahrady, je spojený s kuchyní. Kuchyňská linka je vybavená lednicí s mrazničkou, myčkou nádobí, elektrickou varnou deskou a elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou a odsavačem par. Okna v obývacím pokoji a v kuchyni jsou stíněna venkovními elektrickými žaluziemi. S obývacím pokojem sousedí pracovna s koupelnou, vybavenou sprchovým koutem, toaletou a umývadlem. Ve vstupní hale je umístěná toaleta s umývadlem a velké vestavěné skříně. Pod schody, vedoucími do patra, je praktický úložný prostor.
V prvním patře jsou tři velké pokoje s vestavěnými skříněmi, dvě koupelny s umývadly spojené s toaletami a technická místnost. V jedné z koupelen je vana, v obou sprchový kout.
V přízemí je podlahové topení, klimatizací (tepelné čerpadlo vzduch vzduch) lze i topit, ohřev vody je bojlerem na elektřinu, zabezpečovací systém Jablotron, optický kabel s vývodem ve všech místnostech. Dům je připojen na vodovodní řad, elektřinu a kanalizaci.
Parkovací místo na vlastním pozemku před domem pro 4 automobily, vjezd elektricky ovládanou bránou.
Tento krásný dům vonící novotou je zkolaudovaný a je připraven k okamžitému nastěhování.
Na zahradě za domem stojí zateplený zahradní domek o výměře 20 m2.
Probíhají dokončovací práce na instalaci vjezdové brány.

K občanské vybavenosti Horoušánek patří dvoutřídní mateřská škola, česko anglická mateřská i základní škola Sofia School v Jirnech, základní školy v Úvalech a v nedalekých Nehvizdech,rybářský spolek, benzinová pumpa, multifunkční hřiště a prodejna potravin, hostinec, ve kterém se pořádají i kulturní akce, nově otevřené koupaliště v Úvalech.
Autobusová zastávka se nachází 10 minut chůze od domu. Linka zajišťuje přímý spoj na Černý Most nebo na vlakové nádraží v Úvalech.
Dostupnost autem - 15 min. na Černý Most, 6 minut na vlakové nádraží v Úvalech, odkud trvá jízda vlakem 25 minut na Masarykovo nádraží.

Parametry domu

Cena
49 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vodné stočné zálohově 2 500 Kč, elektřina, svoz odpadu, internet převod na nájemce, kauce, provize RK
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Rubínová, Horoušany
ID
240070
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
440 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Dagmar Šolcová

Ing. Dagmar Šolcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Horoušanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu