Prodej chaty, Čeladná, 87 m2

Čeladná

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čeladné

Informace k domu

Hledáte rekreační objekt nebo objekt k trvalému bydlení v klidné atraktivní lokalitě v nádherném prostředí Beskyd kousek od centra obce?

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi zděnou chatu s číslem popisným k celoročnímu užívaní v obci Čeladná. Chata má užitnou podlahovou plochou 87 m2 a nachází se na pozemku o rozloze 402 m2.

Chata má dispozici 4+1 s možností využití podkroví pro další 2 pokoje. V přízemí chaty se nachází vstupní hala s komorou, kuchyň, koupelna s WC, obývací pokoj a schody do patra. První patro je soukromá část s 3 pokoji a koupelnou s WC. Je zde vstup na terasu a schody do podkroví.

Konstrukce domu je zděná, v roce 2015 došlo k zateplení objektu. Sedlová střecha má dřevěný krov a plechovou střešní krytinu. Objekt je napojen na elektrickou energii, plyn a obecní vodovod. Odpady jsou svedeny do odpaní jímky. Vytápění a ohřev teplé vody jsou zajištěny plynem. Nemovitost byla napojena na plyn v roce 2010, kdy byl nově vyvložkovaný komín. Součástí objektu je garáž. Na pozemku se dále nachází zahradní chata pro uskladnění zahradního náčiní, altánek k venkovnímu posezení s rodinou a přáteli a studna s užitkovou vodou.

Chata nabízí svou polohou veškeré možnosti občanské vybavenosti. V samotné obci najdete restaurace, kavárny, školu, školku, dětské hřiště, úřady a poštu. Okolní hory Vám poskytnou širokou nabídku sportovního vyžití v průběhu celého roku a vyznavače golfu potěší nedaleké golfové resorty Čeladná a Ostravice.

V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Čeladná
ID
0152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
87 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
402 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, Frýdek-Místek, Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Eva Ševcová

Eva Ševcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čeladné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu