Pronájem obchodního prostoru, Znojmo, Divišovo náměstí, 25 m2

Divišovo náměstí, Znojmo

10 100 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně inkasa)

Prémioví partneři v Znojmu

Informace k nemovitosti

Podnikáte a hledáte pro své aktivity atraktivní prostor v centru města? Přijďte se podívat do historického domu na Divišově náměstí. Na jedné z hlavních pěších tras do historického centra nabízíme k pronájmu kancelář, nebo chcete-li ordinaci nebo obchod. Spektrum využití tohoto nebytového prostoru je opravdu široké. Obrovskou výhodou je velké množství kolemjdoucích. Místnost je situována do ulice a má plochu 28 m2. Pronajímaný prostor se nachází v přízemí domu a vcházíte do něj přes společné reprezentativní atrium. Místnost má samostatný vchod a společné sociální zařízení s ostatními nájemníky na patře.
Součástí nájmu, jehož výše je 9 600 Kč + 500 Kč záloha na energie, je i WIFI připojení zdarma a možnost bezplatného využití jak vnitřních, tak venkovních reklamních ploch. Další nespornou výhodou této nabídky je fakt, že provize naší reklamní kanceláře jde k tíži pronajímatele. Vytápění prostoru je zajištěno kondenzačním kotlem se vzdálenou správou, elektřina může být převedena přímo na nájemníka, nebo zůstane ve správě majitele objektu. Vše bude záležet na domluvě.
Pokud se Vám nabízené prostory líbí, určitě přijďte na prohlídku, budu se na Vás těšit.

Parametry nemovitosti

Cena
10 100 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Včetně inkasa
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Divišovo náměstí, Znojmo
ID
00001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
25 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petra Išová

Ing. Petra Išová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu