Prodej rodinného domu, Želetice, 180 m2 (ID: 3537097)

Želetice

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a kompletního poprodejního servisu)

Prémioví partneři v Želeticích

Informace k domu

Ke koupi Vám nabízím usedlost v dokonalé krajině, ideálně situovanou na konci malebné obce, přímo naproti uličce s vinnými sklepy. Tento jedinečný dům je synonymem klidu a pohody, kterou hledáte, a navíc v sobě skrývá velký potenciál, jak spojit příjemné s užitečným.

Nabízí Vám úctyhodných téměř 300 m2 užitné plochy, kdy obytná plocha domu je 180 m2, plocha skladů Vám nabízí dalších 33 m2 a původní stodola, využívaná nyní jako garáž, nabízí dalších 80 m2 s možností přebudování na malý apartmán.

Po vstupu do domu vás okouzlí útulná atmosféra a všudypřítomný pocit tepla a pohodlí. Prostorné pokoje a ložnice jsou samozřejmostí. Dispozice domu je velkorysá a nabízí vám nekonečné možnosti, jak si zde vytvořit svůj vlastní domov. Na dispozici domu se podívejte v přiloženém půdorysu.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Na zahradě se nachází studna, která je napojena na závlahu v části zahrady a voda z ní se primárně využívá na zalévání květin a plodin.

Hlavní předností tohoto domu je jeho zahrada, která slouží jako skvělé místo pro relaxaci a odpočinek. Bazén se stane místem, kde si můžete vychutnat osvěžující koupání v horkých letních dnech, a pokud preferujete místa se střechou nad hlavou, tak se můžete těšit na posezení pod zahradní pergolou, která vám zajistí dostatek stínu i při nejintenzivnějším slunečním svitu.

Bonusem je vinný sklep, doslova pár kroků od domu, který je součástí prodeje a je součástí kupní ceny. V případě zájmu je možnost dokoupit i druhý vinný sklep.

V obci Želetice naleznete základní občanskou vybavenost, zejména základní školu, obchod nebo místní vyhlášené koupaliště s tenisovými kurty. Za kompletní vybaveností za 15 minut pohodlně dojedete do nedalekého Znojma.

Pokud hledáte ideální domov, který vám poskytne absolutní soukromí a který je zároveň propojen s okolní přírodou, je tento dům tou správnou volbou. Prožijte klid a pohodu v prostředí, které vám poskytne ničím nerušený životní styl.

Pokud vás naše nabídka zaujala, tak mi jistě zavolejte nebo napište a já vás domem velmi rád provedu.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a kompletního poprodejního servisu
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Želetice
ID
00074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
293 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
871 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Vlastimil Pohajda

Vlastimil Pohajda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Želeticích (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu