Prodej rodinného domu, Janovice nad Úhlavou, 316 m2

Janovice nad Úhlavou

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Janovicích nad Úhlavou

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dva venkovské domy na malebném pozemku v Rohozně, nedaleko měst Klatovy a Janovice nad Úhlavou
Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit soubor venkovských domů a hospodářských stavení na prostorném pozemku v Rohozně, umístěném v klidné části obce s nerušeným soukromím. Tento soubor nemovitostí je ideální pro ty, kdo hledají kombinaci soukromí venkovského života a možnosti využití pro trvalé bydlení, občasnou rekreaci nebo podnikání.

První dům č.p. 7:

Dům byl průběžně rekonstruován a plně přizpůsoben k bydlení i rekreaci.
Interiér domu nabízí dispozici 3+1 s užitnou plochou 129 m2 s možností se rozšířit do podkrovní části. Vstupní hala, kuchyň s jídelnou vybavená moderními spotřebiči i funkčními kachlovými kamny, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj s krbovými kamny a koupelna se sprchovým koutem a toaletou, která prošla rekonstrukcí v roce 2020.

V průběhu času od roku 2004 proběhla rekonstrukce obytných prostor s výměnou všech oken za plastová izolační dvojskla, rozvodů elektřiny, vody a odpadů. Původní stropy byly zachovány a shora zatepleny foukanou izolací.

Dům je vybaven teplovodním ústředním vytápěním s kotlem na pelety a tuhá paliva (dřevo), který lze ovládat na dálku z mobilního telefonu, doplněn o dvě akumulační nádrže.

Dům dále skrývá stavení s technickými místnostmi, sklady a bývalé stáje s dvěma boxy pro ustájení koní. Dům je obklopen zelení a okrasnými keři hlavně v přední části u silnice pro zajištění soukromí.

Druhý dům č.p. 18:

Tento dům není momentálně využívám a s rekonstrukcí čeká na svého nového majitele, aby zde mohl ztvárnit své představy a dům využít podle svých představ. Současní majitelé zatím připravili vstup z druhé strany, který zajišťuje soukromí oběma domům viz nákres zahrady.

Nabízí plochu obytného podlaží 79 m2 s dalším podkrovním prostorem k možnému využití. K domu patří samostatně stojící garáž o výměře 34 m2.

Oba domy jsou napojeny na obecní vodovod, ale každý z nich má také vlastní studnu s užitkovou vodou a odpady jsou řešeny septikem. Celá nemovitost je k dispozici jako soubor všech nemovitostí na pozemku o celkové rozloze 5160 m2.

Příjezdová cesta k nemovitostem je uspořádána tak, aby umožňovala snadný přístup jak z přední strany průjezdem na dvůr, tak ze strany druhé po obecní příjezdové cestě.

Výčet parcelních čísel určených k prodeji: 14/1, 14/2, 14/3, 14/4, 14/5, 29/1, 34/1, 34/2, 755 a 756, 31/2, 55, 56, 749/1, 749/3 v k.ú. Rohozno.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit tento ucelený venkovský soubor nemovitostí s prostorným pozemkem!

Zaujala Vás tato nabídka, ale nevyužijete stodoly? Neváhejte se nám ozvat, vše je o domluvě.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Janovice nad Úhlavou
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
316 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Miloš Toman

Miloš Toman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Janovicích nad Úhlavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu