Prodej chaty, Petrov, Vatra, 83 m2

Vatra, Petrov

2 651 250 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 635 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Petrově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte klidné místo pro odpočinek, procházky v přírodě, jízdu na kole, nebo je vaším koníčkem houbaření či rybaření? Pokud je vaše odpověď ano, mám tu pro vás zajímavou nabídku.

Představuji vám chatu k rekreaci, ale vhodnou i k celoročnímu užívání v okrese Petrov u Prahy o výměře celkové podlahové plochy 82,7 m2 stojící na pronajatém pozemku o výměře 130 m2 se zastavěnou plochou 49 m2.
Jedná se o kombinaci dřevo - zdivo se zateplením, proto je vhodná i pro někoho kdo v této lokalitě hledá možnost celoročního bydlení.
V přízemí chaty je vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s rozdělenou částí k sezení a kamny, menší ložnice, toaleta, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem a kuchyň vybavená elektrickým sporákem, myčkou a malou lednicí.
V obytném podkroví nalezneme dvě prostorné samostatné ložnice s okny.
Podlahy jsou v kombinaci dřeva, koberce a dlažby. Okna jsou plastová.
V chatě zavedena elekřina a voda je z vlastní studny poháněná elektrickým čerpadlem. Odpad je řešen jímkou. Na pozemku před chatou možnost parkování pro dvě vozidla.

Obec Petrov se nachází v okrese Praha - západ ve Středočeském kraji 25 kilometrů jižně od centra Prahy, v blízkosti města Jílové u Prahy a Městyse Davle.
Obcí prochází silnice II/104 Davle - Jílové u Prahy. Dále je možno využít vlakovou dopravu linky S8 ( Praha - Vrané nad Vltavou - Čerčany ) a autobusovou dopravu ze Smíchovského nádraží.V blízkosti i přívoz Marina Davle, kde se můžete vydat na výlet parníkem, nebo si zapůjčit vlastní loď. Pro milovníky koupání potěšitelná vzdálenost na oblast Slapy, kde se nachází mnoho koupališť.

Pro domluvení prohlídek, využijte telefonní kontakt, nebo kontaktní e-mail.
Prohlídky možné i o víkendu.

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Parametry domu

Cena
2 651 250 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Vatra, Petrov
ID
0524MZ01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
83 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
83 m2
Plocha nemovitosti
130 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality for you

Bělehradská 858/23, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Zelený

Milan Zelený

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Petrově (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu