Prodej rodinného domu, Litoměřice, Kaštanová, 112 m2

Kaštanová, Litoměřice, Pokratice

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte komfortní a moderní bydlení v klidné rezidenční oblasti? Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit nádherný rodinný dům, který splní všechny vaše požadavky na pohodlné a bezpečné bydlení.
Tento dům, postavený před 12 lety, se nachází v prestižní a tiché rezidenční čtvrti. Má zastavěnou plochu 112 m2 a leží na pozemku o velikosti 600 m2, což poskytuje dostatek vnitřního i venkovního prostoru. Dispozičně dům zahrnuje tři pokoje, elegantní jídelnu dostatečně velkou pro rodinné večeře i společenské události a moderní kuchyni vybavenou nejnovějšími spotřebiči pro pohodlné vaření. Dále je zde stylová koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC pro větší pohodlí rodiny i hostů. V domě nechybí ani komora, dále praktická šatna, která nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a doplňky. Dům je možné koupit kompletně vybavený.
K domu náleží také garáž, kde je chráněné parkování pro vaše vozidlo, a další tři venkovní parkovací stání, což poskytuje dostatek místa pro další auta nebo návštěvy. Zapuštěný, zastřešený bazén o rozměrech 4,5 x 3,5 m s filtrací a přípravou na solární vytápění nabízí možnost relaxace a zábavy pro celou rodinu.
Dům je vybaven moderními technologiemi, které zajišťují komfort a úsporu nákladů. Vytápění je řešeno plynovým kondenzačním kotlem a solárním ohřevem vody, což je nejen ekonomické, ale i ekologické řešení. Navíc je zde teplovodní krbová vložka, která přidává na útulnosti v chladných dnech. Podlahové topení a radiátory zajišťují rovnoměrné a příjemné teplo v celém domě, zatímco klimatizace se postará o váš komfort v horkých letních dnech.
Dům i zahrada jsou bezbariérové, což je ideální pro osoby s omezenou pohyblivostí. Interiér domu je vybaven rozvodem kyslíku. Podlahy jsou z kvalitního dřeva o tloušťce 22 mm, doplněného 5 mm vrstvou dubu, což zajišťuje nejen estetický vzhled, ale i dlouhou životnost. Další vychytávkou je centrální vysavač, který usnadňuje úklid.
Pro váš klid a bezpečnost je dům připraven na instalaci kamerového systému včetně potřebného příslušenství. Stejně tak je připraven na osvětlení zahrady, což vám umožní vytvořit kouzelnou atmosféru pro večerní relaxaci. Součástí pozemku je i podsklepený zahradní domek, který je ideální pro skladování zahradního nářadí nebo jako dílna.
Energeticky úsporná řešení zajišťují nízké provozní náklady a krásně upravená zahrada s terasou nabízí dostatek prostoru pro odpočinek, grilování či dětské hry. Klidné okolí je ideální pro rodinný život s dostatkem soukromí.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 6. 2024
Adresa
Kaštanová, Litoměřice, Pokratice
ID
00743
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
138 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 119 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu