Prodej rodinného domu, Třebenice, 170 m2

Třebenice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třebenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový, částečně podsklepený RD 5+1, s velkým betonovým dvorem, dvojgaráží a stodolou. Nemovitost se nachází v Kololeči v CHKO České středohoří.

Okolí je obklopeno pozoruhodnými vrchy, pozůstatky dávných sopečných aktivit a nabízí krásný výhled na zříceninu hradu Koštálov. Díky příznivému mikroklimatu a kvalitní půdě se zde dařilo zemědělství, vinařství a ovocnářství, zejména místní angrešt, česnek a meruňky byly proslulé. Na své si přijdou i milovníci cyklistiky a turistiky.

V blízkých Třebenicích je zdravotnické středisko, zubař, obvodní lékař, pediatr, lékárna, pošta, MŠ, ZŠ, školní jídelna, knihovna, obchody (potraviny, železářství, drogerie, papírnictví, 5 restaurací a 5 penzionů, čokolaterie a vinotéka). V oblasti sportu je možno využít sportovní halu, tenisové kurty a fotbalové hřiště. Dostupnost obce - autobusové i vlakové spojení. Autem D8 6min., Lovosice 9min., Litoměřice 20min., Praha-Letňany 40min.

Samostatně stojící zděný RD byl vystaven kolem r. 1920 a byl součástí malého hospodářství. V r. 1976 byla realizována nástavba podkrovní jednotky. Stav RD je původní, cca před 15 lety byla vyměněna okna za plastová, byla instalována krbová kamna. V posledních letech byl RD neobydlený, proto je v horším technickém stavu a nabízí se ve stavu k rekonstrukci. RD je napojen na vodovod, elektřinu a kanalizace je svedena do jímky. Elektroměr i vodoměr je osazený.

Dispozice RD:
1.PP – sklep 20m2, schodiště.
1.NP – obývací pokoj, kuchyně, koupelna, kotelna, WC, chodba, sklad, dílna, pokoj, schodiště. Podlahová plocha 1.NP obytné části činí 75m2 a technické části 20m2.
2.NP – šatna, pokoj, pokoj, pokoj, chodba, schody, půdní prostor. Podlahová plocha 2.NP činí 75m2.

Velký RD má výhodnou velikost a členitost, proto lze v rámci rekonstrukce uvažovat o více dispozičních variantách a realizovat ji dle vašich nejbližších představ. RD nabízí potenciál i pro dvougenerační bydlení, podnikání či hospodaření.

Stodola je zděnou stavbou se sedlovou střechou a zánovní taškovou krytinou a je částečně podsklepená.

Dvougaráž je smíšenou stavbou s ocelovými vraty. V jedné z garáží je montážní jáma.

Dále se na pozemku nacházejí drobné stavby chlívků a černé kuchyně.

Celková výměra pozemku k RD je 1100 m2. V případě vážného zájmu lze jednat o koupi větší výměry souvislého navazujícího pozemku, a to od celkové výměry 2200m2 až do 7039m2. Veškeré pozemky jsou dle územního plánu v kategorii stavebních pro výstavbu více RD. Na pozemcích lze samozřejmě hospodařit, pokud by se uvažovala obnova celého hospodářství. Tímto současným strategickým krokem můžete do budoucna zajistit cennou soběstačnost i unikátní stavební místo pro své nejbližší nebo výhodně zainvestovat volné prostředky na jedné adrese. Případná cena stavebních pozemků činí 1.100Kč/m2. Za příplatek 1.200.000Kč tak získáte nemovitosti s celkovou výměrou pozemků 2200m2.

V případě zájmu o více informací nebo o prohlídku volejte nebo pište na níže uvedené kontakty.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Třebenice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 198 lidí

Prodejce

Ondřej Skalický

Ondřej Skalický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebenicích (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu