Prodej bytu 5+1, Železný Brod, Na Vápence, 91 m2 (ID: 3540433)

Na Vápence, Železný Brod

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Železném Brodě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji v exkluzivním zastoupení majitele velmi krásný družstevní byt 5+1, 91 m2 , v Železném Brodě, na pomezí Českého Ráje a Jizerských hor. Nachází se v osmém nadzemním podlaží bytového, panelového domu. Anuita je celá splacena a bytová jednotka po přibližně dvouletém členství lze převést do osobního vlastnictví. Byt se skládá ze čtyř ložnic, obývacího pokoje, samostatné kuchyně, chodby, lodžie, koupelny a toalety. K bytu patří sklepní kóje. Okna bytu jsou situována na východ, jih a západ. Vytápění bytu je centrální, z plynové kotelny, která se nachází v domě. V aktuálním stavu je byt krásně čistý, zachovalý, obyvatelný v původním stavu, tedy je možné provést rekonstrukci dle představ nového majitele. Samotné prostory domu jsou velmi dobré, čisté a na dobré úrovni. V bytě jsou plastová okna a dům je zateplen.
Lokalita je velmi žádaná a příjemná k bydlení. V okolním dosahu je veškerá občanská vybavenost, pošta, lékař, obchody, restaurace, školy, školky, sportovní vyžití. Je zde výborná dopravní dostupnost ( vlaky, autobusy ) do Turnova, Jablonce nad Nisou, Liberce a celého širokého okolí. Region Jizerských hor, Českého ráje a Krkonoš nabízí překrásné prostředí pro život, mnoho možností pro aktivní dovolenou, sportovní vyžití, rozvoj v oblasti turistiky, trávení volného času a s tím spojené investice.
Byt je vhodný pro bydlení mladé rodiny, nebo jako dobrá investice do budoucnosti. Nájemní bydlení v dané lokalitě je na vzestupu.
Aktuální poplatky a zálohy činí 5.600,- kč
Kontaktujte makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Na Vápence, Železný Brod
ID
0258-NP00900
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Miramar

Bělohorská 1397/36, Praha, Břevnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Štěpán Mandík

Štěpán Mandík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+1 v Železném Brodě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu