Pronájem chaty, Bušovice, 100 m2 (ID: 3540502)

Bušovice

6 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 500,- Kč/měsíc zálehy na elektřinu, kauce 12.000,-, provize RK 10.000,- Kč)

Prémioví partneři v Bušovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Rádi byste trávili volný čas v přírodě? Baví Vás zahradničení či výlety za krásami přírody a turistika? Pak pro vás mám jedinečnou nabídku dlouhodobého pronájmu rekreační chaty, nacházející se nad koupalištěm v Nové Huti, na okraji Kokotského lesa, zároveň v blízkosti obce Bušovice.

Chata o dispozici 4+1 se nachází na vlastním pozemku. V přízemí se nachází hlavní obytný prostor zařízený jídelním stolem s židlemi, pohovkami s konferenčním stolem a kamny na dřevo. Z této místnosti je přístupná menší kuchyňka vybavená plynovým sporákem, lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí, dále je zde dřez na nádobí a umyvadlo. Dále se v přízemí nachází pokoj se skříněmi a dvěma postelemi a dále pokoj s posezením. V podkroví jsou dva útulné pokoje vybavené palandou, dvoulůžkem a posezením. Do chaty je zavedena elektřina, užitková voda je dešťová, pitnou vodu je nutné dovážet – například z nedaleké Formánkovy či Kokotské studánky. WC je chemické. Chata není určena k trvalému bydlení.

Na zahradě se nachází ohniště s lavičkami, krb, pískoviště. Před chatou je rovinatá travnatá plocha, vhodná třeba k hraní různých her, zároveň zde můžete zaparkovat svůj vůz. V okolí se nachází několik chat a dále lesy a louky.

Lokalita je protkaná naučnou stezkou Kokotské rybníky a turistickými i cyklo-trasami, v obci Dýšina se nachází Křížová cesta, in-line dráha, golfové hřiště. V nedaleké Nové Huti můžete navštívit koupaliště (pěšky od chaty cca 15 minut), v Chrástu vyhlášenou pizzerii s cukrárnou a spoustu dalšího. V okolních lesích rostou houby i borůvky. Z Plzně je možné se k chatě dopravit MHD (do Nové Hutě a cca 1,5km).

Pokud chcete již příští víkend trávit v této útulné chatě v úžasné lokalitě, neváhejte mi zavolat na níže uvedený telefon a domluvit si prohlídku. Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
6 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 500,- Kč/měsíc zálehy na elektřinu, kauce 12.000,-, provize RK 10.000,- Kč
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Bušovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
200 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALsen

Palackého 272/8, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Martina Cimpelová

Martina Cimpelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chat v Bušovicích?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu