Prodej rodinného domu, Hrádek nad Nisou, 151 m2 (ID: 3540529)

Hrádek nad Nisou

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hrádku nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte rodinný dům s garáží či domkem pro hosty a rozlehlou udržovanou zahradou? Potom právě vás zaujme nemovitost nacházející se v klidné části podhůří Lužických hor, v blízkosti skiareálu Ještěd, jezera Kristýna a historických hradů Lemberk a Grabštejn. Představujeme vám jedinečný rodinný dům, který spojuje nespočet možností bydlení s klidem a krásou okolní přírody. Pokud máte větší rodinu a plánujete vytvořit vícegenerační bydlení nebo chcete mít svoje soukromí a hostům dopřát totéž v domku pro hosty je tato nemovitost vhodná právě pro vás. Splní i sen o rekreačních pobytech nebo o investování a podnikání, protože zde lze vytvořit například wellness, hlavní budovu předělat a k tomu nabídnou úžasný prostor na grilování. O soukromí se navíc stará pozemek s celkovou výměrou 3.072 m2. Ideál pro každý teambuilding. Tento cihlový dům o dispozici 5+kk (celková užitná plocha přibližně 151 m2) nabízí v přízemí vstupní chodbu, koupelnu, toaletu, obývací pokoj, jídelnu s kuchyní, ložnici, komoru a vstupní zádveří. Také je zde vchod do sklepa i do patra. V patře jsou další 2 pokoje a komora. K domu náleží nejen kůlny a kolny, ale také garáž s podkrovím (přibližně 72 m2), které lze předělat na další bydlení. Hlavní budova je stará přibližně 100 let, byla nedávno modernizována, což zahrnovalo nová plastová okna, zánovní šindelovou střechu, novou omítku a výmalbu, a nově položené podlahy v přízemí. Dům je navíc opatřen podřezáním, což zajišťuje, že v domě se neudržuje vlhkost ani plísně. Přilehlé kolny tvoří prostor, který aktuálně není zakreslen v katastru, ale i tak nabízí možnost vybudovat otevřené sezení u grilu s přáteli a rodinou. Navíc je zde komín, který uspokojí i náročnější gurmány, kteří by chtěli mít třeba udírnu. Z domu lze do kolen přejít suchou nohou. Vytápění je ústřední a také jsou v domě kamna na tuhá paliva. Voda je z vlastní studny a její ohřev řeší bojler. V budoucnu bude ale asi možné se připojit na obecní vodovodní řád, na kterém obec pracuje. Odpad řeší septik a trativod. Veškeré vybavení domu, garáže a pozemku je součástí prodeje. Prohlédněte si tento jedinečný domov, který kombinuje kouzlo přírody s prostorným bydlením a klidnou lokalitou. Dům je v dobrém udržovaném stavu, přesto umožňuje individuální renovaci dle vlastních představ. Centrum Hrádku nad Nisou s veškerou občanskou vybaveností je vzdálené pouze 6 km. Dopravní spojení s Německem a Polskem je také velmi výhodné (asi 10 minut jízdy) a do Liberce je to okolo 15 minut. Nejbližší restaurace a zastávka MHD se nachází cca 1 km od domu. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem.

Pro další informace volejte zástupce aukční společnosti - Ing. Petra Kirnerová. Tel.č. naleznete na stránkách společnosti e-drazby.cz.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Hrádek nad Nisou
ID
501P24636S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3072 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956/24, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrádku nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu