Prodej bytu 3+1, Drnovice, 91 m2 (ID: 3540643)

Drnovice

4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc

(Exkluzivně. Financování Vám rádi zařídíme.)

Prémioví partneři v Drnovicích

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1 s garáží a zahrádkou ve městě Drnovice. Prostorný, slunný byt se nachází ve druhém podlaží cihlového domu, je v původním, leč udržovaném stavu. Sestává se ze tří neprůchozích pokojů, kuchyně s linkou, koupelny s vanou a WC. Na zemi je položeno lino a dlažba, okna jsou plastová. V prostorné vstupní chodbě jsou umístěny vestavěné skříně, jenž řeší tolik potřebné úložné prostory v bytě. Vytápění jednotky řeší plynový kotel se zásobníkem, jenž je umístěn v suterému domu, stejně jako tak dva velmi prostorné sklepy. K užívání je také společná kolárna a kočárkárna.
K bytovému domu náleží užívání společného pozemku vlastněném Státním pozemkovým úřadem, každý z bytů má k dispozici svůj díl cca 100 m2 a již záleží na něm, zda využije jako zahrádku, dětské hřiště či odpočinkovou a relaxační zónu.
Parkovat vozidlo lze u domu, ale k bytu náleží zděná garáž s podkrovím.
Nabídka tohoto bytu je opravdu jedinečná, a to už z toho důvodu, že v domě jsou pouze čtyři bytové jednotky, jedná se o cihlový dům, k tomu zděná garáž a zahrádka. Navíc atraktivní poloha - kousek do Vyškova, po dálnici do Brna (34 km) i do přírody Drahanské vrchoviny.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena energetická třída G.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Pokud Vás nabídka oslovila, máte dotazy, či se chcete přijít podívat, neváhejte se nám ozvat.

Parametry bytu

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Exkluzivně. Financování Vám rádi zařídíme.
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Drnovice
ID
00158
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
91 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

Ing. Martina Polášková

Ing. Martina Polášková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Drnovicích (okr. Vyškov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu