Prodej bytu 3+1, Drnovice, 91 m2

Drnovice

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Drnovicích

Informace k bytu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej opravdu prostorného a slunného bytu v atraktivní přírodní lokalitě na úpatí Drahanské vrchoviny.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt, který je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidném a cenově dostupném bydlení v blízkosti Brna či Vyškova.

Byt 3+1 v osobním vlastnictví je umístěn ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží menšího bytového domu. Je v dobrém, průběžně udržovaném stavu.

Benefitem bytu je jeho efektivní dispoziční řešení. Skládá se ze tří samostatných a neprůchozích pokojů a kuchyně. Koupelna a toaleta jsou řešeny samostatně. Dostatek úložných prostor Vám poskytne velkorysá šatna či prostorná centrální chodba.

Nabízí se zde možnost změny dispozice na 4+kk. K bytu náleží hned 2 rozlehlé sklepy. Jeden ze sklepních prostorů s okny nabízí ideální zázemí pro zřízení kanceláře či pracovny.

V bytovém domě jsou k dispozici kompletní inženýrské sítě, a to včetně plynu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel se zásobníkem umístěný v suterénu domu. Další z výhod tohoto bytu jsou jeho nízké provozní náklady.

V bytě jsou nainstalována plastová okna, včetně sítí proti hmyzu a interiérových rolet pro tepelný a světelný komfort.

Dvě z ložnic disponují skutečně nádherným panoramatickým výhledem do okolní zeleně.

Cihlový dům byl zkolaudován v roce 1990 a je umístěn uprostřed zeleně v blízkosti lesa. Bezproblémové parkování je zajištěno přímo u domu.

K vlastnictví jednotky náleží také spoluvlastnický podíl na společných částech domu, a to včetně půdních prostor. Majitelé bytů mohou využívat také společnou kočárkárnu s kolárnou. Pozemek u domu ve vlastnictví České Republiky s celkovou výměrou 2 665 m² je obhospodařován obyvateli domu, kterými je využíván jako prostor pro trávení volného času, pěstování plodin či jako místo pro grilování.

V Drnovicích najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, prodejny potravin, pošty či restaurace.

V okolí lze využít nespočet příležitostí pro aktivní trávení volného času, například ve formě různých sportovišť, tenisových kurtů, aquaparku a cyklostezek.

V blízkosti se nachází také mnoho zajímavých turistických cílů a naučných stezek.
Drnovice mají velice strategické umístění. Do Brna se dostanete pohodlně za 25 minut jízdy autem, město Vyškov leží pouze 2 km opačným směrem. Využít lze také pravidelné autobusové spoje.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Rozsáhlá výměra
2) Umístění v oblíbené přírodní lokalitě
3) Výborná dopravní dostupnost

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry bytu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Drnovice
ID
DRN01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
91 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Drnovicích (okr. Vyškov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu